Δεν έχεις τα χρήματα για την είσοδο σε συναυλίες; Υπάρχει λύση!

Δύο προτάσεις για να περάσεις εντελώς δωρεάν το Σ/Κ 

Αν ζεις στην Αθήνα, τότε θα ξέρεις ότι μιλάμε για μια πόλη που κινείται με υπερβολικά γρήγορους ρυθμούς. Μια πόλη τόσο δραστήρια, με τόσο ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά δρώμενα και συναυλίες να ''τρέχουν''. Εσύ μπορείς να μείνεις στάσιμη; Και αν τα οικονομικά σου αυτόν το μήνα έχουν πέσει λίγο.. έξω, τι νομίζεις εσύ θα κάτσεις μέσα;

H μαγεία της πόλης που ζούμε έγκειται όχι μόνο στα πολλά φωτάκια που γεμίζουν το οπτικό μας πεδίο καθώς καθόμαστε σε κάποια ταράτσα και χαζεύουμε το βράδυ με τις ώρες, αλλά και στους πολλούς εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης που μας προσφέρει!
Είτε είσαι από εκείνες που θέλουν περπάτημα στα γραφικά στενάκια της, είτε άραγμα στις θάλασσες, είτε όμως και για σένα που θες να ακολουθείς σε κάθε συναυλία την αγαπημένη σου μπάντα. Και τι γίνεται όμως αν δεν έχεις τα λεφτά της εισόδου; Ακόμη και για αυτό υπάρχει λύση σε αυτήν την πόλη!

Υπάρχουν εκδηλώσεις και συναυλίες με ελεύθερη είσοδο κατά καιρούς, όπως ας πούμε το συγκρότημα αυτό που ακούει φυσικά στο όνομα Gadjo Dilo και σε περιμένει την Κυριακή 4 Αυγούστου και ώρα 21:00 στον Πολυχώρο Λιπασμάτων του Δήμου Κερατσινίου -Δραπετσώνας .Το γνωστό μουσικό συγκρότημα που κατάφερε μέσα από gypsy jazz διασκευές να κάνει τα δικά του μουσικά βήματα, γιορτάζει τα 10 χρόνια από την πρώτη του μουσική βόλτα και σε προσκαλεί να τα γιορτάσεις μαζί τους!




Όμως πάντα υπάρχει και η λύση σε συναυλίες και σκηνές να πάρεις την παρέα σου και να κάτσεις λίγο παρακάτω ακούγοντας όμως τους ρυθμούς της μουσικής και πίστεψε με θα περάσεις ακόμη καλύτερα. Για παράδειγμα, το Σάββατο 3 Αυγούστου επιστρέφει στο bolivar Beach bar ο γνωστός Τούρκος παραγωγός Mahmut Orhan και σίγουρα τον έχεις ακουστά, γιατί έχεις χορέψει στους ρυθμούς των κομματιών του με το ποιο γνωστό από αυτά, το ''6 days'' Φαντάσου, λοιπόν, πόσο ωραία θα περάσεις χορεύοντας στο κύμα, στους ρυθμούς του Mahmut Orhan.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved