Το νέο τραγούδι του Sin Boy έγινε viral και σπάει ρεκόρ στο YouTube

Δε φαντάζεσαι πόσα εκατομμύρια προβολές έχει φτάσει

O Sin Boy είναι σήμερα ένας από τους πιο γνωστούς -και αμφιλεγόμενους- ράπερ στην Ελλάδα, που έχει πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο και ειδικά στους teenagers. Όλα του τα τραγούδια με το που βγαίνουν στο YouTube γίνονται μεγάλες επιτυχίες, αφού ο κόσμος φαίνεται να βρίσκεται σε ετοιμότητα για το πότε θα δημοσιοποιηθεί το νέο του hit.

Στις αρχές του Απριλίου κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Mama», στο οποίο συμμετέχει ο Madclip, o Ypo και ο illeoo, και το κοινό φαίνεται να έχει «κολλήσει» και να το ακούσει συνέχεια. Μόλις δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 7μιση εκατομμύρια προβολές στο YouTube, γεγονός τεράστιο για καλλιτέχνη στην Ελλάδα.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Sin Boy εκπλήσσει με την επιτυχία κάποιου τραγουδιού του. Αν σκεφτείς ότι το «Gigi» έχει ξεπεράσει τα 31 εκατομμύρια προβολές, καταλαβαίνεις ότι ο ράπερ είναι συνηθισμένος πλέον στο να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Μπορεί ο Sin Boy να κατακρίνεται από πολλούς, όμως κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το γεγονός ότι αυτήν τη στιγμή καταφέρνει να σπάει ρεκόρ και να συγκεντρώνει τόσο κόσμο στο κανάλι του, που πολλοί άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες δεν μπορούν να κάνουν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved