Οι καλύτερες στιγμές της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2018

Ο κόσμος είχε αρχίσει από νωρίς να πλημμυρίζει Τείχος των Εθνών την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου.

Το ανανεωνόμενο concept της Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion ήταν γεμάτο εκπλήξεις!

Ο κόσμος είχε αρχίσει από νωρίς να πλημμυρίζει Τείχος των Εθνών την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου. Περισσότερα από 70.000 κορίτσια και αγόρια κάθε ηλικίας ένωσαν τις δυνάμεις τους και σημείωσαν ρεκόρ προσέλευσης στο μεγαλύτερο και πιο θετικό μουσικό γεγονός της χώρας, που πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη είσοδο! Ποιος θα μπορούσε να λείπει άλλωστε από τον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής;

Το ανανεωνόμενο concept της Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, που για 13η συνεχή χρονιά μας υποδέχτηκε, ήταν γεμάτο εκπλήξεις! Αγαπημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής δημιούργησαν ένα φαντασμαγορικό μουσικό θέαμα που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα. Ποιες ήταν, λοιπόν, οι πιο «δυνατές» στιγμές της πιο θετικής ημέρας;

Αφού ο αγαπημένος μας Μιχάλης Κουινέλης των STAVENΤΟ που ανέλαβε ρόλο παρουσιαστή για φέτος, καλωσόρισε το κοινό, δημοφιλείς μουσικοί άρχισαν να υποδέχονται ο ένας τον άλλον στην πιο φαντασμαγορική βραδιά του Σεπτεμβρίου! Τραγούδι, χορός, μοναδικά live acts και πρωτότυπα διαδραστικά happenings δημιούργησαν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα και μας γέμισαν με αισιοδοξία και θετικά συναισθήματα!

MIHALIS

Ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENΤΟ σε ρόλο παρουσιαστή για φέτος, καλωσόρισε το κοινό κι έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion

Το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ πλημμύρισε χαμόγελα χάρη στο Paradise Playground που περιείχε πρωτότυπα παιχνίδια, όπως γιγαντιαίο μπιλιάρδο, λαβύρινθο και χιλιάδες μπαλόνια που έπεσαν από τον ουρανό κατά τη διάρκεια της συναυλίας!

2
3

Το πιο θετικό ξεκίνημα με πολλή μουσική

Οι The Players, βρέθηκαν στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion, από όπου είχαν συστηθεί στο κοινό για πρώτη φορά πριν από έναν χρόνο και μας «προθέρμαναν» μέχρι την εμφάνιση του Kristian Kostov, που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τη σκηνική του παρουσία.

Έτσι, ήμασταν απολύτως έτοιμες να υποδεχτούμε τον Jimko που κατάφερε να μας ξεσηκώσει αλλά και τον Βαγγέλη Κακουριώτη, που παρουσίασε ένα μοναδικό performance. Το τραγούδι και ο χορός συνεχίστηκε με τον Αναστάσιο Ράμμο, καθώς και τους Bars And Melody, που βρέθηκαν στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion!

AMITA2

Η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion

Οι πιο εντυπωσιακές και ανατρεπτικές συνεργασίες!

Ακολούθησαν μερικές από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες από την εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου που μας έκανε να τραγουδάμε ακόμα πιο δυνατά. Η αποκορύφωση ήρθε με τη μοναδική της συνεργασία με τον Μιχάλη Κουινέλη των STAVENTO γεμίζοντας μας θετικά συναισθήματα.

AMITA3

H Έλενα Παπαρίζου σε μία ξεχωριστή συνεργασία με τον Μιχάλη Κουινέλη των STAVENTO, έστειλαν τη θετική διάθεση στα ύψη στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion

Στη συνέχεια, γεμάτοι αισιοδοξία υποδεχτήκαμε τους Special Guests της βραδιάς 2J και XMAN, οι οποίοι κατάφεραν να αφήσουν το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στη βραδιά.

Μία ακόμη «δυνατή» στιγμή της βραδιάς ήρθε από τις ΜΕΛΙSSES, που μας ταξίδεψαν στον δικό τους «παράδεισο» και ερμήνευσαν τα μεγαλύτερα hits τους! Κάνεις δεν θα ξεχάσει το «Σαν έρθει η μέρα», που τραγούδησαν με τον Μιχάλη Κουινέλη των STAVENTO, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους!

AMITA4

Οι ΜΕΛΙSSES προσέφεραν έντονες μουσικές συγκινήσεις στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2018

Κάπως έτσι, καλωσορίσαμε στη σκηνή την Ελένη Φουρέιρα και δεν καταφέραμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της όσο χόρευε με τους House Of Drama! Ο Snik με το δυναμικό του ρυθμό δημιούργησε μία ζωντανή ατμόσφαιρα! Οι Playmen παρουσίασαν ένα φοβερό υπερθέαμα με πολλή μουσική!

AMITA5

Η Ελένη Φουρέιρα στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion

PAN 08929

Οι Playmen προσέφεραν ένα μουσικό υπερθέαμα στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion

Το κλείσιμο της βραδιάς δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ο super star DJ AFROJACK παρουσίασε ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα διεθνών προδιαγραφών και δέχτηκε το θερμό χειροκρότημά μας. Κάπως έτσι φύγαμε από το ΟΑΚΑ με περισσότερη θετική ενέργεια και ένα μεγάλο χαμόγελο.

PAN 09645

Ποιος ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής της βραδιάς;

Το καλύτερο είναι ότι οι «δυνατές» στιγμές που μας χαρίζει η Amita Motion δεν τελείωσαν ακόμα… Δύο τυχεροί είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το ντουέτο των ονείρων τους. Ο Φάνης Γιαννουδάκης με τις MEΛISSES και η Τζο Αντωνακάκη με την Έλενα Παπαρίζου, τραγούδησαν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2018, για τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets. Το κοινό μέσα από ψηφοφορία στο thetikienergeia.gr ανακήρυξε νικητές τις ΜΕΛΙSSES με το Θετικό τους ντουέτο, το Φάνη Γιαννουδάκη! Ο Φάνης Γιαννουδάκης κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο καθώς και κυκλοφορία τραγουδιού με video clip!

PAN 05035

Οι MEΛISSES με το Φάνη Γιαννουδάκη τραγούδησαν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, για τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets

Μέχρι τότε μπορείς να πάρεις μία ιδέα από τις φαντασμαγορικές εμφανίσεις παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved