Επιτέλους! Το νέο τραγούδι του Justin Bieber και το βίντεο κλιπ του είναι γεγονός

Ναι, ενθουσιάσου. Δεν κάνουμε πλάκα

Τον τελευταίο καιρό, ο Justin Bieber έχει περάσει δύσκολες στιγμές, προσπαθώντας να διώξει την κατάθλιψη και να επανέλθει δριμύτερος, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή. Το πόσο τον στηρίζει η σύζυγός του Hailey Baldwin Bieber σε όλο αυτό το διάστημα το γνωρίζεις, γι’ αυτό και ο τραγουδιστής δε σταματά να διατυμπανίζει την αγάπη και τον έρωτά του προς εκείνη. Πρόσφατα, της έγραψε ακόμα και ποίημα κι όλος ο κόσμος έλιωσε διαβάζοντάς το.

Τώρα, λοιπόν, έφτασε επιτέλους η στιγμή που περίμενες και ο αγαπημένος σου Justin θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ την επόμενη εβδομάδα. Το τραγούδι θα είναι μία συνεργασία με τον ράπερ Lil Dicky, και θα αποτελέσει το πρώτο κομμάτι του τραγουδιστή μετά από πάνω από τρία χρόνια.

Τον προηγούμενο μήνα, ο Justin είχε πει ότι θα έκανε ένα διάλειμμα από τη μουσική λόγω των ψυχολογικών θεμάτων που τον ταλαιπωρούν, όμως, φαίνεται ότι το νέο κομμάτι που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες μάλλον είχε ολοκληρωθεί πριν ο τραγουδιστής κάνει την ανακοίνωση.

Όπως και να ‘χει, το θέμα είναι ένα. Σε πολύ λίγο θα έχεις ένα νέο τραγούδι να παίζεις όλη μέρα στο κινητό σου.

Διάβασε επίσης: Το κράξιμο στον Justin Bieber για το Πρωταπριλιάτικο αστείο της εγκυμοσύνης και η δημόσια απολογία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved