«Cool»: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι των Jonas Brothers και θα σε κάνει να κολλήσεις

Η μία επιτυχία μετά την άλλη

Πριν από περίπου έναν μήνα, κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι των Jonas Brothers μετά την επανένωσή τους και ήρθε να σοκάρει τους fans τους που δεν περίμεναν ότι θα έφτανε ποτέ η στιγμή να δουν ξανά μαζί τον Joe, τον Nick και τον Kevin για νέο τραγούδι. Το «Sucker» μπήκε κατευθείαν στην playlist σου, αυτήν που παίζεις και ξαναπαίζεις από την αρχή όταν πηγαίνεις το πρωί στο σχολείο ή όταν γυρίζεις σπίτι το μεσημέρι. Ετοιμάσου, όμως, γιατί το διάσημο συγκρότημα κυκλοφόρησε κι άλλο τραγούδι και θα σε κάνει να ενθουσιαστείς.

Το νέο τους τραγούδι ονομάζεται «Cool» και το βίντεο κλιπ που το συνοδεύει είναι τόσο cool όσο και ο τίτλος του. Τα αδέρφια και τα σκηνικά έχουν μία πιο 80’s λογική που, αν και είναι τόσο μικροί σε ηλικία, φαίνεται να τους πηγαίνει απίστευτα.

Οι στίχοι του κομματιού κάνουν αναφορές σε μεγάλες προσωπικότητες, όπως ο ηθοποιός James Dean, αλλά και πιο πρόσφατους σταρ, όπως ο Post Malone.

Οι Jonas Brothers έχουν επιστρέψει για τα καλά, γι’ αυτό και πρέπει να ετοιμάζεσαι για τραγούδια με τις εξαιρετικές φωνές τους όλο και πιο συχνά.

Προς το παρόν, άκουσε το «Cool» κι απόλαυσε το βίντεο κλιπ που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Jonas Brothers Alert! Ποιο από τα τρία αδέρφια Jonas διέλυσε το συγκρότημα πριν από 6 χρόνια;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved