Όλα όσα ζήσαμε στην πιο θετική γιορτή της χώρας

Πάνω από 70.000 νέοι στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής

Η επιστροφή στην καθημερινότητα έπειτα από τις καλοκαιρινές διακοπές είναι σίγουρα μια δύσκολη υπόθεση για όλους, πόσω μάλλον για εμάς που ζούμε στην Αθήνα, την πόλη με τους «τρελούς» ρυθμούς!

Για να «ανεβάσουμε», λοιπόν, τη διάθεσή μας και να συνεχίζουμε να έχουμε θετική ενέργεια και τον Σεπτέμβριο, την περασμένη Παρασκευή αποφασίσαμε να απαντήσουμε και εμείς θετικά στο κάλεσμα της Amita Motion για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2018 και να επισκεφτούμε το ΟΑΚΑ. Είχαμε μάθει ότι εκεί θα βρίσκαμε τον δικό μας Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής και η αλήθεια είναι πως από το πρώτο κιόλας λεπτό που βρεθήκαμε στο Τείχος των Εθνών, αισθανθήκαμε τα θετικά vibes!

Ήταν αναμφίβολα το πιο θετικό μουσικό γεγονός της χώρας και το γεγονός ότι σημείωσε ρεκόρ προσέλευσης -πάνω από 70.000 νέοι έσπευσαν στο ΟΑΚΑ για να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία- αποδεικνύει πως είχε κάτι το… ανεπανάληπτα «ανεβαστικό». Τα όσα ζήσαμε εκεί, σίγουρα μας χάρισαν την ενέργεια που χρειαζόμασταν για να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα σεζόν γι’ αυτό αποφασίσαμε να τα μοιραστούμε μαζί σου.

AMITA2

Πάνω από 70.000 νέοι στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής

Μια μοναδική εμπειρία στην πιο θετική γιορτή της χώρας

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2018 ήταν αναμφίβολα η πιο θετική γιορτή της χώρας και αυτό διότι ήταν γεμάτη εκπλήξεις, μουσική, χορό, μοναδικά live acts, ξεχωριστές συνεργασίες επί σκηνής, πρωτότυπα διαδραστικά happenings και… πολύχρωμα μπαλόνια που έπεφταν από τον ουρανό και μας έκαναν να νιώθουμε ξανά παιδιά!

Το πιο σημαντικό στοιχείο για εμάς, όμως, είναι πως περιείχε μουσική… πολλή μουσική! Ναι, το γεγονός ότι είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε εντελώς δωρεάν ένα φαντασμαγορικό μουσικό θέαμα από αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, ήταν σίγουρα κάτι που θα μας μείνει αξέχαστο.

PLAYMEN

Οι Playmen προσέφεραν ένα μουσικό υπερθέαμα στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2018

Ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENΤΟ ήταν εκεί σε ρόλο παρουσιαστή, ωστόσο, δεν ήταν ο μοναδικός καλλιτέχνης που μας ξεσήκωσε! Οι The Players, ο Kristian Kostov, ο Jimko, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο Αναστάσιος Ράμμος και οι Bars And Melody, μας έβαλαν σε mood θετικό σε χρόνο «ντετέ» -και υπήρξαν και άλλοι!

TAVENTO

Ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENΤΟ σε ρόλο παρουσιαστή

Αρκεί να αναφέρουμε ότι η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες και σε μία ξεχωριστή συνεργασία με τον Μιχάλη Κουινέλη των STAVENTO. Στη σκήνη ανέβηκαν επίσης οι Special Guests της βραδιάς 2J και X-MAN. Οι ΜΕΛΙSSES προσέφεραν έντονες μουσικές συγκινήσεις με τα μεγαλύτερα τους hits ενώ δεν σταματήσαμε να χορεύουμε και να τραγουδάμε λεπτό με τις επιτυχίες της Ελένης Φουρέιρα, η οποία μας προσέφερε μοναδικές στιγμές με τα hits της και με τα εντυπωσιακά χορευτικά μαζί με τους House Of Drama. Σε δυναμικό ρυθμό κινήθηκε ο Snik για να ακολουθήσουν οι Playmen προσφέροντας ένα μουσικό υπερθέαμα!

Η συναυλία έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όταν στο πιο θετικό stage, βρέθηκε ο super star DJ AFROJACK, παρουσιάζοντας ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα διεθνών προδιαγραφών!

PAPARIZOU

Η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion

Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Ναι, στις 7 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ βιώσαμε μια απίστευτα θετική εμπειρία. Ωστόσο, πέρα από τα όσα είδαμε και κάναμε εκεί, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον σούπερ διαγωνισμό που «τρέχει». Η Amita Motion στηρίζει έμπρακτα τους νέους και την ελληνική μουσική σκηνή και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έδωσε τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς να ζήσουν το ντουέτο των ονείρων τους! Ο Φάνης Γιαννουδάκης με τις MEΛISSES και η Τζο Αντωνακάκη με την Έλενα Παπαρίζου, τραγούδησαν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, για τον πιο διαγωνισμό Positive Duets και ο τελικός νικητής θα αναδειχθεί μέσω ψηφοφορίας που είναι σε εξέλιξη στο site thetikienergeia.gr και θα ανακοινωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στα Social Media της Amita Motion.

MELISSES

Οι ΜΕΛΙSSES προσέφεραν έντονες μουσικές συγκινήσεις στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2018

Δεν ξέρουμε αν καταφέραμε να σε βάλουμε στο κλίμα της πιο θετικής γιορτής της χώρας, αλλά το σίγουρο είναι πως «μια ματιά» στο παρακάτω βίντεο θα σε στείλει κατευθείαν στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής! Ακόμα εδώ είσαι;



AMITA BOX

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved