Έχουμε νέα για τους Jonas Brothers και κρατήσου γερά πριν τα ακούσεις

Τα καλύτερα νέα για τα αγαπημένα αδέρφια Jonas

Τα αδέρφια Jonas ήταν ένα από τα φαινόμενα που εμφανίστηκαν ξαφνικά στον κόσμο της showbiz και προκάλεσαν πανικό στους θαυμαστές κι ιδιαίτερα στις θαυμάστριες. Έκτοτε, η κάθε fan, εκτός του ότι τους λάτρευε σα συγκρότημα, είχε κι έναν αγαπημένο αδερφό, στον οποίο είχε αδυναμία, και που οι φωτογραφίες του πιθανώς να κοσμούσαν από το φόντο του κινητού μέχρι τους τοίχους του δωματίου της.

To 2013, με τη σύμφωνη γνώμη όλων, μετά από φημολογούμενες διαφωνίες και βλέποντας ότι όλοι μπορούσαν να σταθούν και σαν solo καλλιτέχνες, το συγκρότημα διαλύθηκε.

Σήμερα, λοιπόν, πληροφορίες της Sun, θέλουν τα αδέλφια (Nick, Joe, Kevin) να έκαναν μυστική συνάντηση για να κυκλοφορήσουν νέα μουσική κι ένα ντοκιμαντέρ για την επανένωσή τους. Μάλιστα, οι fans παρατήρησαν ότι ενεργοποιήθηκε πάλι ο λογαριασμός που είχε το συγκρότημα παλιά στο Instagram.

Πηγή είπε στο Μέσο:

«Αφού απόλαυσαν τη μουσική επιτυχία ως solo (καλλιτέχνες) κι αφού πήραν χρόνο για να δουλέψουν σε πρότζεκτ που αγαπούσαν, νιώθουν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ενωθούν ξανά»

Παρά το ότι προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με κάποιον αντιπρόσωπο του συγκροτήματος, μέχρι στιγμής δεν τα κατάφεραν.

Απλά αναμένουμε νεότερα κι ευχόμαστε να έρθει σύντομα η επίσημη επιβεβαίωση.



Διάβασε επίσης: Ο Nick Jonas αποκάλυψε την είδηση που τόσο περίμενες να ακούσεις κι έγινε πανικός

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved