Η Ariana Grande έβαλε τα κλάματα κι ο λόγος θα σε συγκινήσει

Αυτό που έγινε άφησε ιστορία, κυριολεκτικά

Πολλά έχουν συμβεί με την Ariana Grande τους τελευταίους μήνες. Έκανε σχέση με τον Pete Davidson, χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και ξαναχώρισαν, αρραβωνιάστηκαν, διέλυσαν τον αρραβώνα τους, και στη συνέχεια η τραγουδίστρια έγραψε μουσική εμπνευσμένη από την όλη ιστορία μαζί του. Αυτή η μουσική κι όλο το άλμπουμ που κυκλοφόρησε μαζί της βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου παγκοσμίως και, όπως φαίνεται, θα συνεχίσουν να βρίσκονται για πολύ καιρό ακόμα.

H Ariana, όμως, δεν άντεξε, έβαλε τα κλάματα και το αποκάλυψε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο λόγος; Τρία από τα νέα της τραγούδια βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στις τρεις πρώτες θέσεις του billboard («7 rings», «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored», «Thank U, Next»).

«Γέλασα όταν το είδα γιατί νόμιζα ότι εσείς το επεξεργαστήκατε. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Για πάρα πολλούς λόγους. Πρώτη φορά μετά τους Beatles (και πρώτη φορά για solo καλλιτέχνη;). Είναι τρελό. Νόμιζα ότι ήταν ένα αστείο όταν το είδα αλλά δεν αστειεύομαι. Σας αγαπώ. Τόσο πολύ. Πάντα σας αγαπούσα και πάντα θα σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ για όλα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει στ’ αλήθεια. Σας ευχαριστώ που γράψατε ιστορία με το κορίτσι σας σήμερα. Και που με κάνατε να αισθάνομαι αγαπητή. Γεια, κλαίγοντας.»

https://www.instagram.com/p/BuEmlL1FfNs/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved