Η πουτίγκα με σπόρους Chia είναι αυτό που χρειάζεσαι για αναζωογόνηση

Η αναλογία είναι το παν! 

Όταν χρειάζεσαι μια δόση αναζωογόνησης, η πουτίγκα με σπόρους chia είναι η ιδανική λύση. Είναι ένα υγιεινό, γρήγορο, γεμάτο πρωτεΐνες σνακ ή πρωινό που φτιάχνεται με την τέλεια αναλογία σπόρων chia, γάλακτος και γλυκαντικού της επιλογής σου.

Η πουτίγκα με σπόρους Chia έχει κρεμώδη υφή της και μικρά κομμάτια από τρυφερούς, ελαφρώς μαστιχωτούς σπόρους σε όλη την επιφάνεια. Όταν οι σπόροι chia τοποθετηθούν στο ψυγείο με το γάλα αμυγδάλου, αυτό πήζει, δίνοντάς της μια υφή που μοιάζει με πουτίγκα και εκπληκτική γεύση, προσφέροντας άπειρες δυνατότητες για γαρνιτούρα. Είναι ένα σνακ ή πρωινό που θα σε αφήσει ικανοποιημένη, χορτάτη και τόσο γεμάτη ενέργεια! Μάθε πώς να φτιάξεις πουτίγκα chia σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Πώς θα φτιάξεις chia pudding

  1. Πρόσθεσε το γάλα της αρεσκείας σου σε ένα βάζο και πασπάλισε μέσα τους σπόρους chia.
  2. Αφού ανακατέψεις το γάλα και τους σπόρους μαζί, ρίξε το μέλι ή το γλυκαντικό της επιλογής σου.
  3. Ανακάτεψε ξανά μέχρι να κατανεμηθούν ομοιόμορφα όλοι οι σπόροι chia στο γάλα. Δεν θα πρέπει να έχουν μείνει καθόλου σβόλοι. Περίμενε περίπου 10 λεπτά και ανακάτεψε για τελευταία φορά.
  4. Σκέπασε και βάλε την πουτίγκα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες ή όλη τη νύχτα.

ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΠΟΥΤΊΓΚΑ CHIA

  1. Η αναλογία είναι το παν! Υπάρχουν διάφορες συστάσεις για την καλύτερη αναλογία πουτίγκας chia. Αυτό που λειτουργεί καλύτερα είναι 1 κουταλιά της σούπας σπόρους chia σε ¼ φλιτζάνι γάλα.
  2. Άφησε την κρέμα όλη τη νύχτα για να αποκτήσει την καλύτερη υφή. Για να αποκτήσεις αυτή την εξαιρετικά κρεμώδη υφή που μοιάζει με πουτίγκα, άφησέ το στο ψυγείο κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  3. Χρησιμοποίησε φρέσκους σπόρους chia. Οι φρέσκοι είναι οι καλύτεροι και είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσεις ότι οι σπόροι σου θα φουσκώσουν μέσα στο γάλα.
  4. Φρόντισε να το ανακατέψεις καλά πριν το αποθηκεύσεις. Ο στόχος είναι να βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχουν πια σβώλοι πριν την αποθήκευση. Προτείνω να περιμένεις περίπου 10 λεπτά μετά το αρχικό ανακάτεμα και στη συνέχεια να το ανακατέψεις ξανά πριν το τοποθετήσεις στην κορυφογραμμή.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved