Το viral γλυκό του TikTok με γιαούρτι που πρέπει να δοκιμάσεις asap

Σου αποκαλύπτουμε την ιδανική συνταγή για το καλοκαίρι και σε προκαλούμε να την δοκιμάσεις.

Μετά το μεσημεριανό σου γεύμα η αλήθεια είναι, πως σου ανοίγει η όρεξη για γλυκό. Έτσι, βρε παιδάκι μου για να αλλάξει η γεύση! Τι κάνεις λοιπόν; Κατευθύνεσαι προς την κουζίνα, ανοίγεις την κατάψυξη και αντικρίζεις ένα τεράστιο μπολ παγωτού, το οποίο έχει καταφέρει να «επιβιώσει» ακόμα και σε καλεί να το δοκιμάσεις.

Όπα...Stop! Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε μια πιο υγιεινή, αλλά ταυτόχρονα super δροσιστική και νόστιμη εναλλακτική λύση. Τα yogurt bites, τα οποία έχουν κατακλύσει το TikTok αποτελούν την κορυφαία γλυκιά συνταγή, που θα μπει για τα καλά στη ζωή σου, αλλά και στο βιβλίο συνταγών, που κρύβεις στο συρτάρι σου. Αν σου ακούγεται καλή ιδέα, πάμε να ξεκινήσουμε!

Ποια είναι τα yogurt bites που έκαναν πάταγο στο TikTok;

Αρχικά, αξίζει να επισημάνουμε πως υπάρχουν πολλές, διαφορετικές εναλλακτικές αυτού του υγιεινού γλυκού, που καλύπτεται με σοκολάτα της επιλογής και της αρεσκείας σου.

https:

H τάση αυτή ξεκίνησε, όταν οι χρήστες άρχισαν να αναδημιουργούν το αγαπημένο Tru Fru της Costco στο σπίτι. Το δημοφιλές κατεψυγμένο σνακ, το οποίο, όπως αποδεικνύεται, είναι αρκετά εύκολο να αναπαραχθεί, αποτελείται από μούρα και γιαούρτι βανίλιας μέσα σε ένα κέλυφος σκληρής σοκολάτας.

Yλικά:75γρ. Φράουλες, μούρα ή μήλα ψιλοκομμένα
82γρ. Στραγγιστό γιαούρτι
1κ.σ. μέλι
Λίγη κανέλα
57γρ. Σοκολάτα της επιλογής σου
1κ.σ. λάδι καρύδας

Εκτέλεση: Ψιλόκοψε τα φρούτα της επιλογής σου μαζί με γιαούρτι, μέλι και κανέλα. Στρώσε λαδόκολλα και άπλωσε το μείγμα σε κουταλιές. Βάλε το στην κατάψυξη για 1 ώρα. Λιώσε την σοκολάτα με το λάδι καρύδας, βγάλε το μείγμα από την κατάψυξη και βούτηξέ το μέσα. Τοποθέτησε ξανά στην κατάψυξη και απόλαυσε σε 1 ώρα το γλυκό σου!

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved