Kitchen tricks: Τελικά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταψύξεις τις ώριμες μπανάνες;

Ο πιο εύκολος και έξυπνος τρόπος, για να μπορείς να τις χρησιμοποιείς παντού!

Πόσες φορές έχεις παρατηρήσει πως οι μπανάνες που βρίσκονται στην φρουτιέρα της κουζίνας σου έχουν ωριμάσει υπερβολικά πολύ και είσαι ένα βήμα πριν τις πετάξεις; STOP! Κάνε ένα βήμα πίσω και άκουσέ μας πολύ προσεκτικά.

Το Zero Waste Food έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένα τα υπερώριμα φρουτάκια σου, αφού με λίγα μόνο λεπτά προετοιμασίας μπορούν να μετατραπούν σε πολύτιμες παγωμένες μπουκίτσες, ιδανικές για τα πρωινά σου smoothies που σε γεμίζουν ενέργεια!

Φοιτητικό σπίτι: Δεν πετάμε τίποτα! Οι γινωμένες μπανάνες γίνονται οι πιο... λαχταριστές λιχουδιές

Zero Waste: Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να καταψύχεις τις υπερώριμες μπανάνες σου!

Επίλεξε πρώτα τις μπανάνες, που φαίνεται να είναι πιο ώριμες και σκουρόχρωμες από τις υπόλοιπες (οι οποίες, επίσης, έχουν και την πιο έντονη, γλυκιά γεύση) καθαρίζοντας και κόβοντάς τις σε μικρά κομμάτια, καθώς θα είναι πολύ πιο εύκολα να αναμειχθούν στα γλυκά και στα smoothies, που θα φτιάξεις. Άλλωστε, ακόμα κι ένα μπλέντερ υψηλής ισχύος είναι αδύνατον να λιώσει μια ολόκληρη, παγωμένη μπανάνα. Μόλις το φρούτο παγώσει, μετάφερέ το σε ειδικές σακούλες κατάψυξης τροφίμων, τις οποίες μπορείς να προμηθευτείς από το super market της γειτονιάς σου.

Δημιούργησε τις αγαπημένες σου γλυκές συνταγές, όπως λαχταριστό παγωτό, smoothies, banana bread, cakes και πολλά ακόμη σε λίγα μόλις λεπτά καταψύχοντας τις μπανάνες σου με τον συγκεκριμένο τρόπο, που προαναφέραμε. Ακολούθησε τις συμβουλές μας και διευκόλυνε την καθημερινή σου ζωή στο μέγιστο!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved