«Τι δώρο να κάνω στο αγόρι μου τα Χριστούγεννα;»: 3 ιδέες που θα τον συναρπάσουν

Μην αγχώνεσαι! Έχουμε τα καλύτερα δώρα για τον αγαπημένο σου.

Πλησιάζουν οι γιορτές και σε λίγο καιρό τα δώρα, όπως κάθε έτος, θα αρχίσουν «να δίνουν και να παίρνουν». Αν έχεις σχέση, ένα πράγμα είναι βέβαιο πως σε βασανίζει και δε σε αφήνει να κοιμηθείς τα βράδια (λέμε τώρα). Το δώρο που θα κάνεις στον αγαπημένο σου! Μην ανησυχείς καθόλου. Σου έχουμε τη λύση! Ακολούθησε τις συμβουλές μας και ετοιμάσου να τον εκπλήξεις. Έτοιμη;

Οι πιο cool καρέκλες για το gaming room που θα ζητήσεις ως δώρο Χριστουγέννων

Τα top δώρα που μπορείς να κάνεις στον αγαπημένο σου

Μήπως είναι tech freak;

Αν αρέσουν στον σύντροφό σου τα μικρά και περίεργα gadgets, τα video games και ό,τι έχει σχέση με την τεχνολογία, τότε το έργο σου θα είναι πολύ πιο εύκολο. Οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων τη γιορτινή περίοδο έχουν εκπτώσεις, οπότε μπορείς κάλλιστα να του αγοράσεις είτε τα ακουστικά που επιθυμούσε εδώ και καιρό, είτε το νέο βιντεοπαιχνίδι που σου έχει «φάει το κεφάλι» (και τα καλύτερά σου χρόνια θα προσθέσουμε εμείς) για την κυκλοφορία του, είτε κάποιο πρακτικό gadget, που θα διευκολύνει την καθημερινότητά του.

Αν είναι traveler...

Μήπως ο καλός σου είναι ταξιδιάρα ψυχή; Αχ ποιος θα έλεγε όχι σε ένα ταξιδάκι, μια εκδρομούλα, μια εξόρμηση βρε αδερφέ; Μια πολύ καλή επιλογή είναι να του κλείσεις εισιτήριο για τον προορισμό, τον οποίο θα ήθελε, σαν τρελός να επισκεφθεί και να τον χαροποιήσεις περισσότερο από ποτέ άλλοτε!

Beaute τα Χριστούγεννα!

Μια καλή εναλλακτική λύση είναι να αγοράσεις για το αγόρι σου ένα μεθυστικό άρωμα, το οποίο θεωρείς πως θα του πηγαίνει. Αυτή η επιλογή είναι μια κλασσική, διαχρονική αξία, που σίγουρα θα του αρέσει και θα του είναι χρήσιμο.

Οι επιλογές είναι σίγουρα πολλές, οπότε το μόνο βέβαιο είναι πως με τόσο μεγάλη ποικιλία προϊόντων στην αγορά, δε θα περιοριστείς καθόλου. Σκέψου τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του και ενδεχομένως η απάντηση να βρίσκεται ακόμα κι αυτή τη στιγμή μπροστά στα μάτια σου. Μην ξεχνάς, ωστόσο, πως σημασία δεν έχει το πόσο μεγάλο ή μικρή είναι το δώρο σε μέγεθος και χρηματική αξία, αλλά η κίνηση είναι αυτή που μετράει.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved