Πώς θα κάνεις το πιο epic Squid Game party για το Halloween

Έτσι θα μετατρέψεις την αγαπημένη σου σειρά στη θεματική του πάρτι σου.

Το Halloween είναι εδώ, γι’ αυτό και ήρθε η ώρα να αρχίσεις τις προετοιμασίες για το καθιερωμένο θεματικό πάρτι. Σίγουρα είναι πολύ εύκολο να πεις πως απλά βάζει ο καθένας ό,τι στολή θέλει και έρχεται, όμως, πόσο πιο cool θα είναι αν τη φετινή χρονιά το πάρτι σου έχει ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα και, μάλιστα, εμπνευσμένο από μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές ever;

15 μανικιούρ για το Halloween που είναι spooky και συγχρόνως κομψά

Season 1 Close Call GIF by NETFLIX

Ώρα για Squid Game Halloween Party

Θυμάσαι το Squid Game και τον πανικό που είχε δημιουργηθεί παγκοσμίως με τα παιχνίδια από τα οποία έπρεπε να επιβιώσει μία ομάδα απαχθέντων ανθρώπων, ώστε ο νικητής να φύγει με ένα τεράστιο τελικό έπαθλο. Την ώρα που περιμένουμε την άφιξη της δεύτερης σεζόν στο Netflix, τι θα έλεγες να διοργανώσεις το πιο cool party για να μπείτε όλοι σε κλίμα -χωρίς φυσικά οι ζωές σας να απειλούνται όπως στη σειρά-;

Τι πρέπει να κάνεις

Νο1: Στείλε τις σωστές προσκλήσεις.

Κάθε σωστός φαν του Squid Game ξέρει πως μόνο μία μπορεί να είναι η πρόσκληση που θα στείλει. Αυτή:

squid game party

Κόψε, λοιπόν, μερικά χαρτάκια ορθογώνια και ζωγράφισε πάνω στη σειρά έναν κύκλο, ένα τρίγωνο και ένα τετράγωνο. Πίσω γράψε πολύ σύντομα το μέρος και την ώρα.

Νο2: Ενημέρωσε για το dress code.

Όπως στη σειρά, οι παίκτες πρέπει να φοράνε πράσινα, οι στρατιώτες κόκκινα, ο game master γκρι ή μαύρο και οι VIPs κοστούμι (ένα σακάκι έστω).

Νο3: Στήσε τα παιχνίδια (δε χρειάζεται να είναι όλα).

Το πρώτο παιχνίδι «Red light, green light» είναι το δικό μας «Αγαλματάκια ακούνητα». Όρισε έναν τοίχο του σπιτιού ως τον τερματισμό και τοποθέτησε την οθόνη με το λάπτοπ να παίζει τη σκηνή από τη σειρά.

Ένα επίσης εύκολο παιχνίδι είναι αυτό με τους βόλους. Πωλούνται σε μεγάλες ποσότητες στα πιο γνωστά καταστήματα παιχνιδιών και δεν κοστίζουν ακριβά. Χώρισε, λοιπόν, τους παίκτες σε ομάδες των δύο και άφησέ τους να διαλέξουν τα παιχνίδια που θέλουν μόνοι τους (π.χ. ποιος θα πετάξει τον βόλο πιο μακριά).

Κατά τα λοιπά, μπορείς να βάλεις στο πρόγραμμα οποιοδήποτε παιχνίδι, ακόμα και άσχετο με αυτά που είδαμε στο Squid Game, το οποίο να μπορεί να γίνει με ασφάλεια μέσα στον χώρο όπου θα κάνεις το πάρτι.

Νο4: Ασχολήσου «έξυπνα» με τη διακόσμηση.

Ανάλογα με το τι χώρο μπορείς να διαθέσεις για το party, ταίριαξε τη διακόσμηση. Αν, για παράδειγμα, έχεις μία εξωτερική αυλή, μπορείς να προσθέσεις μερικές πλαστικές μπάλες ή αφίσες παιχνιδιών για να μοιάζει με την παιδική χαρά. Αν έχεις εσωτερικό χώρο, μπορείς να τον φτιάξεις ώστε να μοιάζει με αυτόν των VIPs, με φυτά, λούτρινα με εξωτικά ζώα και χρυσές λεπτομέρειες που παραπέμπουν στη χλιδή τους.

squid game party7
squid game party2

Νο5: Σκέψου ένα έπαθλο για τον/την νικητή/-τρια.

Έπαθλο μπορεί να είναι οτιδήποτε έχεις στη διάθεσή σου ή μπορείς να φτιάξεις, από ένα αγορασμένο αντικείμενο μέχρι ένα μετάλλιο ή αγαλματάκι που θα φτιάξεις μόνη σου και θα λέει μία ατάκα που θέλεις επάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 στολές για το Halloween που μπορείς να φτιάξεις με ρούχα από την ντουλάπα σου

10 spooky ταινίες για να μπεις για τα καλά στο κλίμα του Halloween

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved