Μήπως είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου; 4 σημάδια που το «φωνάζουν»

Κατάλαβε σε χρόνο dt ότι σε θέλει, αλλά δεν αποκαλύπτεται!

Μήπως του αρέσεις και δεν το έχεις καταλάβει; Πώς θα το ανακαλύψεις; Η αλήθεια είναι ότι τα αγόρια δεν ανοίγονται πολύ εύκολα και σε αρκετές περιπτώσεις κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό τον έρωτά τους για εσένα. Παρόλα αυτά, εμείς είμαστε εδώ για να σου «ανοίξουμε» τα μάτια και να σου αποκαλύψουμε τα σημάδια, στα οποία πρέπει να δώσεις έμφαση, ώστε να κατανοήσεις σε χρόνο dt, αν του αρέσεις ή όχι και να μη μείνεις με την απορία. Ας ξεκινήσουμε!

Τελικά είσαι πραγματικά ερωτευμένη; Τα σημάδια ότι δεν είναι απλά ένας ενθουσιασμός

«Είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί μου;». Τα σημάδια που πρέπει να προσέξεις

erws1

Θέλει να μάθει περισσότερα για εσένα

Κάνει πολλές ερωτήσεις για εσένα, όχι γιατί είναι αδιάκριτος, αλλά επειδή θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα και να καταλάβει την προσωπικότητά σου. Θα σε ρωτήσει για το παρελθόν σου, τις εμπειρίες σου, το πώς βλέπεις το μέλλον, τις προτιμήσεις σου, ενώ θα προσπαθήσει να ανακαλύψει και το relationship status σου είτε ρωτώντας εσένα την ίδια, είτε κάποια φίλη σου.

Σου συμπεριφέρεται διαφορετικά

Για παράδειγμα, μπορεί να πει «Γεια» σε όλους τους υπόλοιπους, αλλά να δώσει περισσότερη σημασία σε εσένα είτε ρωτώντας τι κάνεις, είτε πλησιάζοντας προς τη μεριά σου. Ταυτόχρονα, γελάει πολύ μαζί σου και σου ρίχνει κλεφτές ματιές ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ε...τι άλλο θέλεις για να το καταλάβεις;

erws2

Δε σε έχει στο «Περίμενε»

Δεν πρόκειται να σε αφήσει να περιμένεις ώρες ή ημέρες ολόκληρες για να σου απαντήσει σε ένα μήνυμα, έχει τύχει να σε καλέσει τηλεφωνικά και δεν παίζει παιχνιδάκια με τα συναισθήματά σου. Ναι, ενδιαφέρεται για εσένα και αυτό είναι προφανέστατο.

Body Language

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να είναι σιωπηρή, αλλά σίγουρα αποκαλύπτει πολλά. Μερικά από τα σημάδια, στα οποία πρέπει να δώσεις έμφαση είναι τα συχνά αγγίγματα, οι αλλαγές στη χροιά της φωνής του όταν σου μιλάει, το βλέμμα του και το σώμα του, που γέρνει, συνήθως, προς το μέρος σου.

Εν τέλει, το να καταλάβεις αν αρέσεις σε κάποιον δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά, αρκεί να δώσεις βαρύτητα στα σημάδια της συμπεριφοράς του. Να θυμάσαι πως πάντα μπορείς να κάνεις και την ανάλογη συζήτηση μαζί του «ανοιχτά», χωρίς ντροπή και αναστολές, ώστε να διαλευκάνεις το τοπίο και... πού ξέρεις; Μπορεί η σχέση σας να λάβει διαφορετική μορφή, μετά από αυτή τη σύντομη, αλλά άκρως εποικοδομητική κουβέντα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσέκαρε τον τρόπο ομιλίας & ακόμη 2 πράγματα για να δεις αν κάποιος σου λέει ψέματα

Η χαμένη ισορροπία και ακόμη 2 σημάδια για να καταλάβεις ότι μια φιλία τελείωσε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved