Σχέση από απόσταση; 5 tips για να μη μαλώνεις συνέχεια με το αγόρι σου

Όλα τα μυστικά για να αποφύγετε τις εντάσεις και τους άσκοπους καυγάδες.

Κακά τα ψέματα η σχέση από απόσταση δεν είναι ό,τι πιο εύκολο μπορεί να διαχειριστεί μια νέα κοπέλα. Πιστεύω όμως ακράδαντα πως δεν είναι ακατόρθωτο να τα καταφέρετε με τον αγαπημένο σου αφού η θέληση νικά τις δυσκολίες. Θα είμαι ειλικρινής: Το να είσαι μακριά από τον σύντροφό σου, δημιουργεί προβλήματα.

Οι σκόρπιες σκέψεις, η συσσώρευση συναισθημάτων, σε συνδυασμό με την πίεση της καθημερινότητας μπορεί μερικές φορές να οδηγήσουν τα ζευγάρια σε χωρισμό. Αν ο αγαπημένος σου έφυγε για σπουδές (ή εσύ) και έχεις βυθιστεί στο άγχος και την μελαγχολία, πάρε ανάσες και χαλάρωσε.

Back to school: Πώς θα προετοιμαστείς ψυχολογικά για τη συνάντηση με τον πρώην στο σχολείο

Η ένταση μόνο κακό μπορεί να κάνει στη σχέση με το αγόρι σου και φυσικά να προκαλέσει επικούς καυγάδες άνευ λόγου και αιτίας. Μην ξεχνάς πως η στιγμή που θα δεις (και θα αγκαλιάσεις) το αγόρι σου μετά από καιρό είναι απλά μαγική και «σβήνει» κάθε αρνητικό συναίσθημα. Αν όμως εσύ και το αγόρι σου περνάτε κρίση και μαλώνετε καθημερινά, έχω βρει για εσένα 5 χρήσιμα (και άκρως αποτελεσματικά) tips που αξίζει να δοκιμάσεις.

5 tips για να πείτε όχι στους καυγάδες

1) Θέσε όρια

Είναι πολύ σημαντικό να μην καταπιέζετε ο ένας τον άλλον. Θέσε όρια στον αγαπημένο σου τα οποία θα τηρείτε από κοινού. Για παράδειγμα ορίστε κάποιες ώρες τις οποίες δεν θα επικοινωνείτε και θα κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

2) Εξέφρασε τα συναισθήματά σου

Όταν σε πειράζει κάτι φρόντισε να το λες στο αγόρι σου και απόφυγε να κρατάς μούτρα που θα δημιουργήσουν γκρίνια και αρνητικό κλίμα.

3) Κάνε μια παύση

Όταν εσύ και το αγόρι σου έχετε νεύρα ή έχετε μόλις καυγαδίσει προσπάθησε να δώσεις τόπο στην οργή. Μη πεις λόγια που αργότερα θα μετανιώσεις. Αντίθετα άσε το κινητό στην άκρη και επικοινώνησε μαζί του όταν θα είσαι χαλαρή και ήρεμη.

4) Δώσε χώρο στον αγαπημένο σου

Σεβάσου την ελευθερία και τον προσωπικό του χρόνο. Είναι απόλυτα υγιές όταν το αγόρι σου βγαίνει με φίλους (αγόρια και κορίτσια!) να αργεί να απαντήσει στα μηνύματα ή στις κλήσεις σου.

5) Μη δημιουργείς προβλήματα που δεν υπάρχουν

Καταλαβαίνω απόλυτα πως η απόσταση και το γεγονός ότι σου λείπει το αγόρι σου σε κάνουν ώρες-ώρες νευρική. Προσπάθησε να μη δημιουργείς εντάσεις άνευ λόγου και αιτίας γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φθαρεί η σχέση σας.



Πηγή κεντρικής: pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βack to school: Νέο crush στο σχολείο; 5 tips για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον

Έχεις απογοητευτεί από τα dating apps; Το matchmaking είναι για σένα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved