Όσο κολλημένη κι αν είσαι με τον πρώην που σου φέρθηκε άσχημα θα τον ξεπεράσεις - Μάθε πώς

Αξίζεις πολλά περισσότερα και καλά θα κάνεις να το συνειδητοποιήσεις!

Εάν βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από το αγόρι που σου φέρθηκε απαίσια, ξέρεις πόσο επίπονη κατάσταση είναι. Δεν έχεις να ξεπεράσεις μόνο το τέλος μιας σχέσης, αλλά και το συναισθηματικό τραύμα που σου προκάλεσε ο πρώην σου.

Η σκληρή αλήθεια είναι ότι αυτός ο τύπος χωρισμού απαιτεί πολλή δουλειά με ton εαυτό σου, προκειμένου να καταφέρεις να συνειδητοποιήσεις πόσο τοξικός ήταν για εσένα και να κλείσεις μια για πάντα το κεφάλαιο της σχέσης σας.

Είναι ο ιδανικός για εσένα και αυτά τα 10 σημάδια το αποδεικνύουν

Καταλαβαίνω, είσαι ακόμα ερωτευμένη με αυτό το αγόρι, οπότε πιθανότατα να μη δίνεις τη δέουσα προσοχή στα ελαττώματά του- τα οποία by the way υπερτερούσαν των προτερημάτων του. Σε τύφλωσε ο έρωτας και δικαιολογούσες συνεχώς τις άσχημες συμπεριφορές του, ενώ υπό άλλες συνθήκες έχεις πολύ καλή κρίση και είσαι αυστηρή με τα άτομα που συναναστρέφεσαι.

https://www.instagram.com/p/CceEcQfuTtr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα καλά νέα είναι ότι με τις σωστές συμβουλές και νοοτροπία, θα μπορέσεις αργά ή γρήγορα να συνειδητοποιήσεις ότι αξίζεις πολλά περισσότερα και ότι απλά έχανες τον χρόνο σου μαζί του.

Πώς να ξεπεράσεις κάποιον που σου φέρθηκε άσχημα, αλλά εξακολουθείς να είσαι ερωτευμένη μαζί του

Είναι βασικό να καταλάβεις ότι ο έρωτας πρέπει πάντα να είναι αμοιβαίος. Όταν κάποιος σου φέρεται άσχημα, σημαίνει ότι δε σε αγαπάει το ίδιο όσο εσύ εκείνον και η σχέση σας στερείται αμοιβαίου σεβασμού.

Αν δεν έχεις την απαραίτητη αυτοεκτίμηση για να θέσεις όρια και να αναγνωρίσεις την αξία σου, τότε είναι σημαντικό να περιβάλλεσαι από θετικούς ανθρώπους, που θα σου υπενθυμίζουν πόσο υπέροχη είσαι. Κανένας τοξικός άνθρωπος δεν έχει θέση στη ζωή σου, όσο κι αν τον αγαπάς.



Είναι πολύ σημαντικό όταν ξεπερνάς έναν πρώην, να αναζητάς υγιείς, ευχάριστους και νέους περισπασμούς. Μάθε ένα νέο άθλημα. Πέρνα παραπάνω χρόνο με τις φίλες σου. Ρίξ' το στο διάβασμα. Ασχολείσου με ένα νέο χόμπι. Η ανύψωση της αυτοεκτίμησής σου με νέα ενδιαφέροντα, θα είναι επίσης ευεργετική για να προχωρήσεις σε μια επόμενη σχέση και να κάνεις νέες γνωριμίες.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι πάντα είναι ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε εκμεταλλεύεται ή να σου φέρεται άσχημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλά έκανες και χώρισες με τον πρώην σου - Τα σημάδια που το αποδεικνύουν

Η κολλητή σου βγαίνει με τον πρώην σου; Δεν θα κάτσεις να σκάσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved