Φτάνει πια με τα μηνύματα! Έτσι θα τον κάνεις να σου ζητήσει ραντεβού

Όλοι οι τρόποι για να κανονιστεί η πολυπόθητη πρώτη σας συνάντηση.

Οι εφαρμογές γνωριμιών (aka dating apps) έχουν αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο φλερτάρουμε και επικοινωνούμε με το αντίθετο φύλο τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Το «παραδοσιακό» ραντεβού έχει αντικατασταθεί από το ατελείωτο chatting το οποίο μπορεί αργότερα να οδηγήσει στην πρώτη συνάντηση. Άλλες φορές πάλι μπορεί αυτό να μη συμβεί ποτέ.

Έρωτας μετ' εμποδίων

via GIPHY

Ένα από τα αρνητικά που έχει το online φλερτ είναι πως αρκετές φορές ο συνομιλητής μας φοβάται (ή ντρέπεται) να ζητήσει μια τετ-α-τετ συνάντηση. Τι γίνεται όμως όταν η κατάσταση μεταξύ σας παραμένει στάσιμη ενώ εσύ ανυπομονείς να σου ζητήσει να βγείτε ραντεβού;

Μήπως τον έχεις ήδη ερωτευτεί και φοβάσαι να κάνεις την πρώτη κίνηση; Σου έχουμε τη λύση. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις με ποιους τρόπους θα τον κάνεις να σου ζητήσει να βγείτε το πολυπόθητο πρώτο ραντεβού.

zeygari 15

Σκέφτεσαι να γυρίσεις στον πρώην; Κάνε πρώτα 3 ερωτήσεις στον εαυτό σου

Πώς θα τον κάνεις να σου ζητήσει ραντεβού- Όλα τα tips

via GIPHY

1) Θέσε έναν χρονικό περιορισμό

Οκ, καλό το chat μέχρι να γνωριστείτε λίγο ωστόσο δεν γίνεται να τα λέτε για πάντα μέσω μηνυμάτων. Θέσε ένα λογικό χρονικό περιορισμό (π.χ. 10 ημέρες) και δώσε του να καταλάβει πως πρέπει να κάνει την επόμενη κίνηση.

2) Δείξε τις προθέσεις σου

Μη ντραπείς να πεις όσα νιώθεις ή επιθυμείς. Αν θέλεις μια χαλαρή φιλική γνωριμία ΚΑΙ ΜΟΝΟ, τόνισέ το. Αντίθετα καλό θα ήταν να κάνεις έγκαιρα ξεκάθαρες τις προθέσεις σου αν όντως επιθυμείς συνάντηση μαζί του.

3) Πάρε τα μέτρα σου

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις είναι η προσωπική σου ασφάλεια. Βεβαιώσου πως το πρόσωπο με το οποίο συνομιλείς είναι υπαρκτό και πως όλα όσα σου έχει πει για εκείνον είναι αληθινά (όνομα, ηλικία κ.ά.). Εάν κανονίσετε συνάντηση, φρόντισε να γίνει σε δημόσιο χώρο ώστε να είσαι απόλυτα ασφαλής.

Πηγή κεντρικής: pexels.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved