«Να κοιμηθώ εδώ ή να φύγω;»: Μία after sex thought που όλες κάνουμε μετά το σεξ

Είμαι σίγουρη πως διαβάζοντας την ιστορία μου, υπάρχουν σημεία στα οποία αναγνώρισες τον εαυτό σου ή τις after sex thoughts που έχουν επισκεφθεί και εσένα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το απόγευμα μετά τις εξετάσεις της Γ’ Λυκείου, όταν βρέθηκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι των γονιών του Ανδρέα. Όχι μόνο επειδή ήμουν γυμνή στο κρεβάτι των γονιών του, αλλά επειδή μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Ανδρέας δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τον φίλο που μοιραζόμασταν το ίδιο θρανίο. Βλέποντας τον μέχρι πρότινος φίλο μου να ακουμπάει το κεφάλι του στο διπλανό μαξιλάρι, ένιωσα πιο μπερδεμένη από ποτέ. Αναρωτιόμουν αν θα ήθελε να κοιμηθούμε μαζί, αν αυτό που συνέβη μεταξύ μας «έκρυβε» κάτι βαθύτερο και ποια θα ήταν σχέση μας μετά από αυτό.

Είμαι σίγουρη πως διαβάζοντας την ιστορία μου, υπάρχουν σημεία στα οποία αναγνώρισες τον εαυτό σου ή τις after sex thoughts που έχουν επισκεφθεί και εσένα, έπειτα από μία όμορφη εμπειρία με κάποιο αγόρι που σου άρεσε πολύ. Ωστόσο, έχεις αναρωτηθεί αν υπάρχει μία σωστή απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα; Αυτό θα προσπαθήσουμε να εξακριβώσουμε μέσα από το κείμενο που ακολουθεί!

SEX1

Μπορεί μία απλή ερώτηση να σου αποκαλύψει ποιο θα είναι το μέλλον μίας σχέσης;

Αν υπήρχε κάποιος σύγχρονος Ουίλιαμ Σαίξπηρ, είμαι σίγουρη πως θα είχε εκμεταλλευτεί δημιουργικά την after sex thought «να κοιμηθώ εδώ ή να φύγω;», η οποία απασχολεί καθημερινά εκατομμύρια αγόρια και κορίτσια. Βέβαια, αυτό συμβαίνει διότι εφόσον έχουμε χρησιμοποιήσει προφυλακτικό DUO κατά τη διάρκεια του σεξ και έχουμε διασφαλίσει την ασφάλειά μας, δεν χρειάζεται να μας απασχολούν πιο σοβαρά ερωτήματα και έτσι, συχνά αναλωνόμαστε σε ένα ακατάσχετο overthinking, το οποίο δεν καταλήγει πουθενά.

Ωστόσο, πρέπει να καταλάβουμε πως το ερώτημα «να κοιμηθώ εδώ ή να φύγω», είναι αυτό που μπορεί να μας αποκαλύψει πολλά για το μέλλον μίας σχέσης ή και τίποτα απολύτως. Είναι μία ερώτηση που «καιγόμαστε» να εκφράσουμε στον παρτενέρ μας μετά το σεξ, αλλά ιδανικά θα θέλαμε να μας την κάνει πρώτος εκείνος, εφόσον μας φιλοξενεί στο σπίτι του. Νομίζουμε πως αν μας ζητήσει να περάσουμε μαζί το βράδυ, αυτόματα αυξάνονται οι πιθανότητες να θέλει ένα βαθύτερο συναισθηματικό δέσιμο με εμάς, γεγονός που -καλώς ή κακώς- δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Και επειδή ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουρες για το τι θέλει ο άλλος ή για το τι θα γίνει μετά το σεξ, καλό θα ήταν να μην περιπλέκουμε τα πράγματα και να εκφράζουμε αυθόρμητα την επιθυμία μας.

SEX2

Πώς θα απολαμβάνεις περισσότερο το σεξ χωρίς να ανησυχείς για τις after sex thoughts;

Επιστρέφοντας στην ιστορία μου, πρέπει να σου αποκαλύψω ότι η σχέση μου με τον Ανδρέα δεν είχε τελικά το αίσιο τέλος που προσδοκούσα, αφού δεν είχε καμία συνέχεια. Παρότι κοιμηθήκαμε μαζί, λίγες ημέρες μετά παρίστανε πως δεν έγινε κάτι μεταξύ μας, ενώ όταν προσπάθησα να τον προσεγγίσω, εκείνος έγινε απόμακρος. Μπορεί το γεγονός πως κοιμηθήκαμε αγκαλιά να ήταν ένα μεγάλο άνοιγμα για εμένα, όμως για εκείνον ήταν απλώς ένα φυσικό επακόλουθο μετά το σεξ, ένας τρόπος να με κάνει να νιώσω άνετα στο σπίτι του.

Και αν υπάρχει κάτι που θέλω να κρατήσεις από τη δική μου ιστορία, είναι πως δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι εκ των προτέρων πώς θα εξελιχθεί μία σχέση μετά το σεξ, αλλά ούτε να βασανίζεσαι από την ίδια σκέψη μετά από αυτό. Σημασία έχει να το απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς και να εμπιστεύεσαι το σώμα και την καρδιά σου σε ανθρώπους που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα και ασφαλής, πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του σεξ.

SEX3

Τέλος, να θυμάσαι πως είναι απόλυτα λογικό να σε προβληματίζουν οι after sex thoughts που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ, αλλά δεν πρέπει να είναι εκείνες που θα καθορίσουν πόσο όμορφα θα περάσεις μαζί του. Όπως και να έχει, για να είσαι βέβαιη ότι ανεξάρτητα από την έκβαση των πραγμάτων, εσύ θα αισθάνεσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και την ασφάλειά σου, καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς πάντα προφυλακτικό, καθώς ερωτήματα όπως «μήπως κόλλησα κάτι;» ή «μήπως είμαι έγκυος;» δεν έχουν θέση στο μυαλό σου μετά το σεξ με DUO.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved