Δέκα after sex thoughts που κάνει μία γυναίκα μετά την πρώτη της φορά

Σίγουρα έχεις ακούσει αρκετά για το συναρπαστικό συναίσθημα που σε «πλημμυρίζει» τη στιγμή που φτάνεις στην κορύφωση. Γιατί εσύ όμως, δεν μπόρεσες να φτάσεις σε αυτό το σημείο;

Έπειτα από ώρες περισυλλογής, συζητήσεις με την κολλητή σου και μερικές διστακτικές απόπειρες με το αγόρι σου, αποφάσισες πως είσαι έτοιμη για το next big step στη σχέση σας. Και αυτό που με έκπληξη συνειδητοποίησες λίγο αφότου κάνατε σεξ για πρώτη φορά, είναι πως οι «μύθοι» της πρώτης φοράς, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με τις πιο κοινές after sex thoughts που προκύπτουν μετά την πρώτη φορά. Μέσα από αυτές θα σου δώσουμε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι, για να καταλάβεις ότι οι after sex thoughts είναι καλοδεχούμενες μετά την πρώτη φορά, εκτός από εκείνες που αφορούν στην ασφάλειά σου.

#1 Γιατί δεν κατάφερα να δω τα «πυροτεχνήματα» της κορύφωσης;

Σίγουρα έχεις ακούσει αρκετά για το συναρπαστικό συναίσθημα που σε «πλημμυρίζει» τη στιγμή που φτάνεις στην κορύφωση. Γιατί εσύ όμως, δεν μπόρεσες να φτάσεις σε αυτό το σημείο; Nα ξέρεις πως το άγχος και η ανυπομονησία της πρώτης φοράς, δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις αρκετά, ώστε να ολοκληρώσεις και να νιώσεις τα «πυροτεχνήματα». Όσο περισσότερο ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και όσο πιο άνετα νιώθεις με τον σύντροφό σου, τόσο πιο πιθανό είναι να συμβεί μία από τις επόμενες φορές. Keep practicing λοιπόν!

#2 Άραγε το αγόρι μου κατάλαβε ότι είμαι εντελώς άπειρη στο σεξ;

Αν υποθέσουμε πως το αγόρι σου κατάλαβε πράγματι πως είσαι εντελώς άπειρη. Πού είναι το κακό σε αυτό; Να θυμάσαι πως δεν επιλέγουμε τους ερωτικούς μας συντρόφους σύμφωνα με τη σεξουαλική τους εμπειρία, αλλά με βάση τη χημεία που αισθανόμαστε μαζί τους. Με λίγα λόγια, άδικα αγχώνεσαι, αφού οι πραγματικά σοβαρές after sex thoughts δεν αφορούν στη λιγοστή εμπειρία σου στο σεξ, αλλά στην ασφάλειά σου. Και να είσαι σίγουρη πως δεν πρόκειται να σε απασχολήσουν τέτοια ερωτήματα, όσο επιλέγεις να απολαμβάνεις το σεξ σε ένα ασφαλές πλαίσιο, το οποίο σου παρέχουν τα προφυλακτικά DUO.

#3 Τώρα, δηλαδή, είμαστε επισημά σε σχέση;

Αν το relationship status ανάμεσα σε εσένα και το αγόρι με το οποίο έκανες σεξ, δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο, αλλά κάπως complicated, είναι λογικό να αναρωτιέσαι μετά την πρώτη σας φορά, αν είστε σε σχέση. Το ζήτημα είναι, βέβαια, πως το σεξ δεν συνεπάγεται πάντα με συναισθηματικό δέσιμο, αφού ο κάθε άνθρωπος το βλέπει διαφορετικά. Συνεπώς, καλό θα ήταν μετά από αυτή την ξεχωριστή εμπειρία που μοιραστήκατε, να κουβεντιάσεις ανοιχτά με τον αγαπημένο σου.

DUO1

#4 Μήπως το αγόρι μου παρατήρησε τις ατέλειες που έχει το σώμα μου;

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όπως εσύ παρατήρησες τις μικρές ατέλειες στο δικό του σώμα και δεν είπες τίποτα απολύτως, το ίδιο έκανε και ο σύντροφός σου. Όχι επειδή δεν θέλει να σε στεναχωρήσει, αλλά επειδή πραγματικά δεν τον ενδιαφέρει αν έχεις κυτταρίτιδα στους γλουτούς σου. Έτσι και αλλιώς, όσο και αν του αρέσει το σώμα σου -με ή χωρίς τις ατέλειες του- δεν είναι ο βασικός ή ο μόνος λόγος για τον οποίο αποφάσισε να προχωρήσει μαζί σου.

#5 Άραγε οι επόμενες φορές θα είναι το ίδιο αμήχανες με την πρώτη;

Όσο ερωτευμένη και αν είσαι με το αγόρι σου, είναι απόλυτα φυσιολογικό να αισθάνεσαι αμήχανα την πρώτη φορά που κάνετε σεξ, αφού πρόκειται για μία απολαυστική εξερεύνηση μέσα από την οποία ανακαλύπτεις το δικό σου σώμα και συγχρόνως, εκείνο του συντρόφου σου. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως οι επόμενες φορές δεν θα είναι όπως η πρώτη φορά, αφού όσο καλύτερα θα γνωρίζετε τα σώματά σας, τόσο πιο αυθόρμητα, ομαλά και φυσιολογικά θα εκτυλίσσεται η πράξη.

#6 Τελικά το σεξ δεν είναι τόσο επίπονο όσο πίστευα

Είναι απίθανο πόσοι «μύθοι» καταρρίπτονται, έπειτα από την πρώτη σου φορά. Ωστόσο, ας εστιάσουμε στον «μύθο» που θέλει την πρώτη φορά να είναι πάντα επίπονη και δύσκολη για μία κοπέλα, καθώς είναι αυτός που κάνει διστακτικές τις περισσότερες από εμάς. Ναι, είναι πολύ πιθανό κάποιες από εμάς να αισθανθούμε έναν ανεπαίσθητο πόνο όμως, αυτός ο πόνος θα υποχωρήσει κατά τη διάρκεια της πράξης.

DUO2

#7 Πώς φαινόμουν στον σύντροφό μου κατά τη διάρκεια του σεξ;

To ponytail μου έμοιαζε σαν κουβάρι από άχυρα; Οι εκφράσεις που έπαιρνε το πρόσωπό μου ήταν σαν γκριμάτσες; Πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι η σωστή απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις, όμως ξέρω πως όταν είσαι σίγουρη για την ασφάλειά σου, επειδή έχεις χρησιμοποιήσει DUO, μπορεί να σε απασχολεί το χτένισμα ή το μακιγιάζ σου μετά το σεξ. Έτσι και αλλιώς, πιο σημαντικές after sex thoughts, όπως «μήπως κόλλησα κάτι;» ή «μήπως έμεινα έγκυος;», δεν «παίζουν» όταν το ερωτικό παιχνίδι γίνεται με την ασφάλεια, που σου παρέχει η χρήση προφυλακτικού.

#8 Το σεξ δεν έχει καμία σχέση με τις ερωτικές σκηνές του κινηματογράφου

Ίσως η πιο μεγάλη συνειδητοποίηση της πρώτης φοράς είναι πως το σεξ δεν έχει καμία σχέση με τις σκηνές πάθους που έχεις δει στη μεγάλη οθόνη. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι, καθώς η πρώτη φορά δεν είναι ενδεικτική για τις επόμενες. Έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου για να μάθεις τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει στο σεξ.

#9 Παρατήρησα λίγο αίμα στο εσώρουχό μου.

Ένα ζήτημα που σε απασχολεί μετά την πρώτη σου φορά, είναι η μικρή ποσότητα αίματος που είδες στο εσώρουχό σου. Συγκεκριμένα, ενώ περίμενες πως θα έχεις έντονη αιμορραγία στην πρώτη σου φορά, εσύ είδες απλώς μία ανεπαίσθητη ροζ κηλίδα. Και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Η αιμορραγία είναι κάτι που δεν συμβαίνει σε όλες τις κοπέλες κατά τη διάρκεια της πρώτης τους φοράς. Όταν συμβαίνει όμως, η αιμορραγία είναι συνήθως μικρή.

#10 Δεν βλέπω την ώρα να το επαναλάβω με το αγόρι μου

Την πρώτη φορά που κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου, στην πραγματικότητα παίρνεις μία «γεύση» για το τι θα ακολουθήσει. Είναι κατά κάποιον τρόπο το ορεκτικό που σου… ανοίγει την όρεξη. Καλώς ή κακώς, η πρώτη φορά δεν είναι ενδεικτική για να καταλάβεις αν έχεις χημεία με τον σύντροφό σου στο σεξ ή για να γνωρίζεις ακριβώς τις προτιμήσεις σου. Παρόλα αυτά, η πρώτη φορά, όπως και οι επόμενες που θα ακολουθήσουν, είναι οι εμπειρίες μέσα από τις οποίες θα καταλάβεις καλύτερα τι θέλεις και τι δεν θέλεις, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις περισσότερο τη σεξουαλική πράξη.

DUO3

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η πρώτη σου φορά είναι μία συναρπαστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις. Και για να είσαι σίγουρη ότι θα θυμάσαι και όλες τις επόμενες φορές με τον ίδιο ενθουσιασμό, μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς πάντα προφυλακτικά DUO, καθώς είναι αυτά που σου εξασφαλίζουν πως δεν θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπη με πιο σοβαρές after sex thoughts, που αφορούν στην ασφάλειά σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved