Σου αρέσει και ντρέπεσαι να του το πεις; 4 τρόποι να το κάνεις πριν να είναι αργά

Αυτές οι συμβουλές σίγουρα θα σου φανούν πολύ χρήσιμες!

Το να σου γεννηθούν» συναισθήματα για κάποιον είναι κάτι που μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή, ακόμη κι αν πρόκειται για τον καλύτερό σου φίλο, που ξαφνικά ξύπνησες μια μέρα νιώθοντας διαφορετικά για εκείνον, ή για το πιο περιζήτητο αγόρι του σχολείου.

Δεν μπορείς να του πεις πως σου αρέσει; Μπορείς να του τo δείξεις!

Κάθε φορά που βλέπεις το αγόρι που σου αρέσει, σε πιάνει ταχυκαρδία, ανυπομονείς να βρεθείς έστω και για λίγο σε κοινή παρέα μαζί του και γενικότερα, έχεις αυτό το σύνδρομο των... πεταλούδων στο στομάχι!

flirt symvoyles

Ωστόσο, όλα αυτά τα περίεργα συναισθήματα που νιώθεις, δε βοηθούν στο να βρεις το θάρρος να του πεις «έξω από τα δόντια» ότι σου αρέσει. Μήπως, όμως, ήρθε η ώρα να βρεις το κουράγιο να το κάνεις πριν... «πετάξει το πουλάκι»;

Εντάξει, σε καταλαβαίνω, όλες φοβόμαστε την απόρριψη. Και αυτός ο φόβος εμφανίζεται κυρίως όταν θέλουμε κάτι πάααρα πολύ. Αλλά εμείς είμαστε εδώ για εσένα (και πάλι!), προκειμένου να σου δώσουμε μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τους δισταγμούς σου και να πας να πεις επιτέλους στο αγόρι που σου έχει πάρει το μυαλό, ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του.



Πάμε, λοιπόν, να ξεκινήσουμε το μάθημα!

Προσπάθησε να καταλάβεις αν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία

Δώσε μεγάλη προσοχή στο πώς σου συμπεριφέρεται. Αν σου στέλνει συχνά μηνύματα, σου χαμογελάει όταν έρθετε face-to-face ή προσπαθεί συνεχώς να σου πιάνει την κουβέντα στα διαλείμματα, τότε δύο είναι οι περιπτώσεις: ή του αρέσεις ή σε συμπαθεί πάρα πολύ. Και οι δύο εκδοχές αποτελούν μια καλή βάση για να δημιουργηθεί κάτι παραπάνω από φιλία μεταξύ σας, επομένως είναι καλά σημάδια. Move on girl!

Από την άλλη πλευρά, αν δεν ανταποκρίνεται όταν επικοινωνείς μαζί του ή είναι απρόσεκτος όταν μιλάτε και δε σου δίνει καμία σημασία, οι πιθανότητες να ανταποκριθεί στα συναισθήματά σου, δυστυχώς λιγοστεύουν... Σε αυτή την περίπτωση, έχεις δύο επιλογές: ή προσπαθείς να... επανεκτιμήσεις τα συναισθήματά σου για εκείνον (μήπως τελικά δεν είναι αληθινά και απλά σου αρέσει να παιδεύεσαι;), ή καταβάλλεις κάθε προσπάθεια να τον κάνεις να σε προσέξει, θέλει δε θέλει! Αλλά να είσαι προετοιμασμένη... υπάρχει μεγάλος κίνδυνος απόρριψης! Τα αγόρια, στην πλειοψηφία τους, όταν ενδιαφέρονται για μια κοπέλα, βρίσκουν τρόπους να το δείξουν.



Άλλαξε τη νοοτροπία σου

Συχνά, εκείνο που μας κρατά πίσω στο να αποκαλύψουμε σε κάποιον τα συναισθήματά μας, είναι η ανησυχία ότι δε θα νιώθει τα ίδια, ότι θα εκτεθούμε επειδή το είπαμε πρώτες και ότι θα φανούμε χαζές στα μάτια του. Ωστόσο, αυτή είναι μια εντελώς λανθασμένη νοοτροπία που αν δεν αλλάξει, μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Αν δε νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και δεν έχεις αυτοπεποίθηση την ώρα που πας να του πεις πώς νιώθεις, δε θα είσαι το ίδιο ελκυστική όσο με το να πας και να τον διεκδικήσεις σαν πραγματική... βασίλισσα. Αυτό από μόνο του μπορεί να τον κάνει να σε δει διαφορετικά, ακόμη κι αν δεν του είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάτι ερωτικό μεταξύ σας.



Να είσαι τολμηρή

Όταν αποφασίσεις να του πεις ότι σου αρέσει, θα πρέπει να πας με θάρρος και τόλμη! Άσε τις ντροπές πίσω σου και μίλα ευθέως. Αρχικά, στείλτ' του ένα μήνυμα και ζήτησέ του μια κατ' ιδίαν συνάντηση, λέγοντάς του ότι υπάρχει κάτι που θέλεις να του πεις. Όταν συναντηθείτε, πες του πώς νιώθεις, ειλικρινά και ανοιχτά. Το να εμφανιστείς δυναμική και σταράτη, είναι το καλύτερο στοίχημά σου για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Όταν πεις αυτά που είχες να πεις, δώσ' του χρόνο να απαντήσει. Μη βιαστείς να αντιδράσεις θετικά ή αρνητικά!

Αν έρθει η απόρριψη, αποδέξου τη

Δυστυχώς ή ευτυχώς, σε αυτή τη ζωή δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε. Επομένως, ακόμη κι αν η αντίδρασή του δεν είναι αυτή που προσδοκούσες, να είσαι ευγενική μαζί του και να του πεις ότι θέλεις να συνεχίσετε να είστε φίλοι (και να το εννοείς!). Πες του ότι αισθάνεσαι καλύτερα που τα έβγαλες από μέσα σου και είσαι έτοιμη για ό,τι ακολουθήσει. Σε καμία περίπτωση μην εκνευριστείς που δεν πήρες την απάντηση που ήλπιζες. Να θυμάσαι πάντα ότι ο έρωτας απαιτεί δύο, επομένως αν δε νιώθει το ίδιο, δεν είναι το γραφτό σας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved