Πρώτο ραντεβού στο σπίτι για ταινία; Αυτές οι 6 επιλογές θα σας φέρουν πιο κοντά

Για να κάνεις τη βραδιά σας ξεχωριστή!

Χρειάζεσαι καλές ιδέες για το πρώτο σου ραντεβού; Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μερικά tips.

Η ταινία στο πρώτο ραντεβού είναι μια πολύ καλή λύση – αποφεύγεις τις αμήχανες σιωπές, δεν χρειάζεται να έχεις μονίμως κάτι να πεις. Και το καλύτερο από όλα; Υπάρχουν πλέον τόσα πολλά streaming services με αμέτρητες επιλογές ταινιών και σειρών.

Ιδέες για ανέξοδα ραντεβού εμπνευσμένες από αγαπημένες σειρές

Πρώτο ραντεβού: Θέλεις να περάσεις ωραία αλλά με τρόπο σινεφίλ

«Θα βρω κάτι καλό;, Θα του αρέσει η θα βαρεθεί;», είναι μερικές σκέψεις που έχουμε κάνει όλες πριν από το first date. Μην αγχώνεσαι, όμως! Σε αυτό το άρθρο θα βρεις μερικές από αυτές τις εξαιρετικές επιλογές που θα εντυπωσιάσουν και τους δύο σας.

via GIPHY

Αρχικά, σου προτείνουμε να επιλέξεις μια διασκεδαστική και σχετικά μικρής διάρκειας ταινία, καθώς τα πρώτα ραντεβού είναι πάντα λίγο αμήχανα. Ένα τρίωρο drama, για παράδειγμα, μπορεί να είναι πολύ έντονο και βαρετό. Ίσως θέλεις ένα
καλό θρίλερ, ίσως μια κωμωδία, ίσως κάτι ρομαντικό. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο, η λίστα που ακολουθεί τα έχει όλα! Αυτά, λοιπόν, είναι τα αγαπημένα μας first date movies. Έξτρα tip: Μην ξεχάσεις τα popcorn!

Eyes Wide Shut/Μάτια Ερμητικά κλειστά (1999):



Αυτή είναι η τελευταία δημιουργία του Stanley Kubrick - Η εξομολόγηση μιας έντονης ερωτικής φαντασίωσης της Alice (Nicole Kidman), για έναν άγνωστο άντρα, πυροδοτεί μια έκρηξη ζήλιας στον σύζυγό της, Bill Harford (Tom Cruise), έναν ευκατάστατο νεαρό γιατρό, ο οποίος στην προσπάθειά του να την απατήσει, βιώνει μια σειρά από σουρεαλιστικές σεξουαλικές εμπειρίες.

The Prestige (2006):



Δύο μάγοι στα τέλη του 19ου αιώνα και πρώην συνεργάτες και φίλοι, ο Alfred (Christian Bale) και ο Robert (Hugh Jackman), ανταγωνίζονται ανελέητα μεταξύ τους, προσπαθώντας να κλέψουν ο ένας τα μυστικά του άλλου - μια εμμονή που τους οδηγεί στο ψέμα, την απάτη, ακόμα και στο έγκλημα.

The Fall (2006):



Σε ένα νοσοκομείο του Λος Άντζελες τη δεκαετία του '20 ένα μικρό κορίτσι γνωρίζει έναν άντρα ασθενή, που έχει χάσει κάθε διάθεση για ζωή, και μια φιλία θα αναπτυχθεί ανάμεσά τους. Ο άντρας θα αφηγηθεί μια ιστορία γεμάτη μυθικούς ήρωες της Ανατολής, παλάτια, τεράστιους κήπους, μάχες, ερήμους και οάσεις στο μικρό κορίτσι – τα όρια όμως μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας αρχίζουν να γίνονται ολοένα και πιο θολά. Σίγουρα αξίζει 117’ από τον χρόνο σας.

HER/Δικός της (2013):



Με επίκεντρο το Λος Άντζελες, σε ένα όχι τόσο μακρινό μέλλον, ο Θίοντορ (Χοακίν Φοίνιξ), ένας ιδιόμορφος, τρυφερός συγγραφέας βγάζει τα προς το ζην γράφοντας συγκινητικές, προσωπικές επιστολές για λογαριασμό άλλων. Μόνος μετά από μια μακρόχρονη σχέση, αναπτύσσει μια παράξενη ερωτική σχέση με τη «Σαμάνθα» (Σκάρλετ Γιόχανσον), το τεχνητής νοημοσύνης λειτουργικό σύστημά του.

Το Ορφανοτροφείο (2007) – ισπανικό thriller:



Η Λόρα (Μπελέν Ρουέδα) επιστρέφει μετά από τριάντα χρόνια μαζί με τον άντρα της (Φερνάντο Κάγιο) και με τον γιο τους Σιμόν (Ροχέρ Πρίνθεπ) στο εγκαταλελειμμένο πια ορφανοτροφείο που μεγάλωσε. Θα αποφασίσει να μετατρέψει το εγκαταλελειμμένο σπίτι σε ορφανοτροφείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Όμως, το σπίτι αρχίζει να επιδρά παράξενα πάνω στον μικρό τους γιο, αλλά και σε στην ίδια.

Death at a Funeral / Ενας θάνατος σε μια κηδεία (2007):



Μαύρη βρετανική κωμωδία! Δύο αδέρφια σε συνεχή ανταγωνισμό, που έχουν να συναντηθούν καιρό, θα ανταμώσουν, μαζί με συγγενείς και φίλους, στην κηδεία του πατέρα τους. Διαμάχες και αντιδικίες θα ξεσπάσουν, ενώ η ένταση θα κορυφωθεί με την εμφάνιση ενός απρόσκλητου άντρα που απειλεί να αποκαλύψει ένα μυστικό που θα σοκάρει.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved