Κατέβασες εφαρμογή dating; 3 tips για σίγουρη επιτυχία

Πώς θα κλέψεις τις εντυπώσεις στο online φλερτ.

Τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες από εμάς χρησιμοποιούν το κινητό τους σχεδόν ολόκληρη την ημέρα. Oι εφαρμογές που υπάρχουν είναι άπειρες ενώ παράλληλα εμείς επενδύουμε ολοένα και πιο πολύ στα social media. Συνομιλούμε καθημερινά με γονείς, φίλες και συμφοιτήτριες μέσα από εφαρμογές chatting, αφού είναι εύχρηστες και δωρεάν.

Όπως γνωρίζεις καλά κι εσύ αρκετές φίλες δοκιμάζουν τα dating apps για να συνομιλήσουν με νέα άτομα, να ανταλλάξουν απόψεις, να φλερτάρουν και να βγουν ραντεβού. Πόσο εύκολο είναι άραγε να παρουσιάσεις τον εαυτό σου μέσα από ένα προφίλ με ελάχιστες πληροφορίες; Σίγουρα όχι και τόσο.

Ευτυχώς πρόσφατες επιστημονικές μελέτες αναφέρουν πως με το «ιδανικό προφίλ», θα προσελκύσεις πολλά άτομα τα οποία θα θέλουν ένα date μαζί σου. Σήμερα εγώ βρήκα 3 χρήσιμα tips που θα κάνουν να φαίνεσαι πιο αληθινή, ελκυστική και friendly.

3 tips για απόλυτη επιτυχία

1) Γράψε τις πιο σημαντικές για εσένα πληροφορίες

Ένα σύντομο αλλά περιεκτικό bio είναι ό,τι χρειάζεσαι για να συστηθείς. Ανέφερε ενδιαφέροντα πράγματα για εσένα όπως χόμπι, μουσική προτίμηση, ζώδιο κλπ.

2) Επέλεξε σωστές φωτογραφίες

Αρκετά συχνά οι φωτογραφίες που επιλέγουμε να δημοσιεύσουμε στα social media δίνουν μια πολύ λανθασμένη εντύπωση στους άλλους. Επίλεξε χαρούμενες, φωτεινές φωτογραφίες που σε κολακεύουν και δίνουν θετικά vibes.

3) Φρόντισε να είσαι προσιτή όχι όμως φλύαρη

Οι περισσότερες εφαρμογές dating μετά το match επιτρέπουν στους χρήστες να ανταλλάξουν μηνύματα. Στείλε έναν έξυπνο χαιρετισμό και φρόντισε να κλέψεις τις εντυπώσεις του αναγνώστη. Απόφυγε τις υπερβολικές ερωτήσεις και φλυαρίες.

Πηγή κεντρικής: unsplash.com

Κάνε κλικ εδώ για να βρεις τις καλύτερες εφαρμογές για να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες που θα ποστάρεις στο Instagram.



Δυνάμωσε τώρα τα ηχεία και άκου το απόλυτο χορευτικό τραγούδι :)



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved