5 συνηθισμένα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος σε ζηλεύει

Αν τα παρατηρήσεις, μάλλον τα πράγματα πηγαίνουν προς μία πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Όσες φορές κι αν μιλήσουμε περί δυσκολιών στις ανθρώπινες σχέσεις, δε θα είναι αρκετές για να καλύψουμε την περιπλοκότητά τους. Ακόμα και να ταιριάζεις με κάποιον σε φιλικό ή ερωτικό επίπεδο, προβλήματα θα υπάρχουν. Είναι μέσα στο πρόγραμμα και καλό θα είναι να τα βλέπεις από την παραγωγική τους πλευρά.

Υπάρχουν, όμως, και εκείνες οι φορές που δε θα τα δεις από την παραγωγική τους πλευρά γιατί πολύ απλά δε θα υπάρχει. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι όταν νιώθεις ότι κάποιος άνθρωπος σε ζηλεύει.

Κυρίως αναφερόμαστε στον κλειστό σου κύκλο. Σε άτομα που έχουν επιρροή πάνω σου, γιατί σε ενδιαφέρουν. Αν συμβαίνει από κάποιον στην πιο μακρινή περίμετρο, δε χρειάζεται να δώσεις και ιδιαίτερη σημασία.

It Is What It Is Dont Care GIF by AwesomenessTV

Αν, όμως, το άτομο που έχεις αρχίσει να πιστεύεις ότι ζηλεύει είναι μία φίλη σου ή ο σύντροφός σου, τότε πρέπει να διαλευκάνεις την υπόθεση, γιατί κάτι σημαίνει. Το πιο πιθανό είναι ότι εκφράζει με αυτόν τον τρόπο κάποια δίκη του αδυναμία ή έλλειψη αυτοπεποίθησης, ωστόσο εσύ δεν είσαι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένη να το ανέχεσαι.

Μπορείς να αποφασίσεις είτε να μιλήσεις ανοιχτά και να το λύσεις είτε πολύ απλά να αρχίσεις να βλέπεις με άλλο μάτι τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Σε κάθε περίπτωση, εμείς συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery 5 συνηθισμένα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος σε ζηλεύει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved