5 μηνύματα για να στείλεις σε κάποιον που περνά μια δύσκολη ημέρα

Για να τον κάνεις αυτομάτως να νιώσει καλύτερα.

Καθημερινά συμβαίνουν διάφορα γεγονότα στη ζωή μας και όπως είναι λογικό υπάρχουν ορισμένες καλές και αντίστοιχα κάποιες κακές ημέρες. Άλλωστε δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα αν όλα ήταν πάντα ευχάριστα αφού οι δυσκολίες μας δοκιμάζουν, μας κάνουν πιο δυνατές και φυσικά μας ωριμάζουν.

Πριν την εμφάνιση του κορονοϊού, θα μπορούσες να παρηγορήσεις μια φίλη σου που είναι στεναχωρημένη, κάνοντάς της μια μεγάλη αγκαλιά. Καθώς η πανδημία συνεχίζεται, υπάρχει κι άλλος τρόπος για να δείξεις την συμπόνια και την αγάπη σου ενώ ταυτόχρονα θα την κάνεις να αισθανθεί καλύτερα.

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική ειδικά στην εποχή που ζούμε, έχοντας δεκάδες εφαρμογές και κοινωνικά δίκτυα. Εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά μηνύματα που μπορείς να στείλεις σε κάποια/κάποιον που έχει μια κακή ημέρα για να του φτιάξεις τη διάθεση. Πίστεψέ με, μερικές φορές ένα γλυκό μήνυμα αρκεί για να κάνεις τους αγαπημένους σου να χαμογελάσουν ξανά.

https://www.instagram.com/p/pkbKZjh04h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ας δούμε όμως τώρα τι μπορείς να στείλεις για να κάνεις λίγο καλύτερη την κατάσταση.

1) Λυπάμαι που το αντιμετωπίζεις αυτό. Θέλεις να μιλήσουμε στο τηλέφωνο ή με βιντεοκλήση;

Eίναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υποστηρίξεις κάποιον από απόσταση. Παρόλο που μπορεί να θέλει κάποιο χρόνο για να ηρεμήσει, εσύ με την στάση σου δείχνεις πως είσαι εκεί για ό,τι χρειαστεί.

2) Πες μου αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να σε βοηθήσω.

Μπορεί να χρειάζεται κάποιον να μιλήσει στο τηλέφωνο ή μια βόλτα για συζήτηση.

3) Σε σκέφτομαι, να ξέρεις ότι είμαι εδώ για εσένα.

Όταν κάποιος περνά μια κακή ημέρα, λέγοντάς του ότι τον σκέφτεσαι τον κάνεις να αισθάνεται λιγότερο μόνος.

4) Θέλεις τη συμβουλή μου ή απλά να σε ακούσω; Μπορώ να κάνω και τα δύο ευχαρίστως.

Μερικές φορές, οι φίλοι και οι αγαπημένοι σου θέλουν τη γνώμη σου σε μια δύσκολη κατάσταση. Άλλες φορές πάλι θέλουν απλώς να μιλήσουν σε κάποιον.

5) Ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά. Κερνάω καφέ/φαγητό και περιμένω να ακούσω τα νέα σου.

Καλά τα μηνύματα αλλά σαν την face to face επαφή δεν είναι. Με αυτό το μήνυμα δείχνεις το ενδιαφέρον σου και κάνεις αυτομάτως τον άλλον να νιώσει λίγο καλύτερα από πριν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved