Τα 3 καταστροφικά λάθη που κάνεις όταν φιλάς το crush σου

Μετά από αυτό θα πας σίγουρα τα φιλιά σου σε άλλο level.

Όλες θυμόμαστε το πρώτο μας φιλί. Ίσως να μη μοιάζει και τόσο ρομαντικό, σαν από σκηνή ρομαντικής ταινίας, αλλά έχουμε τουλάχιστον κάτι να θυμόμαστε. Για την ακρίβεια το πρώτο φιλί είναι μια από τις πιο άβολες στιγμές που ζούμε, αφού οι πεταλούδες κάνουν το δικό τους party στο στομάχι μας, η καρδιά μας πάει να σπάσει και εμείς δε ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε. Σκέψου τι κακό που μας βρήκε όταν καταλάβαμε ότι πρόκειται να δώσουμε το πρώτο φιλί. Νιώθεις μια κάποια ταύτιση ή όχι;

Ακόμη κι αν ήθελες να δείχνεις cool τα λάθη που έκανες στο πρώτο σου φιλί από την απειρία «έβγαζαν μάτι» αλλά φαίνεται ότι ακόμη δε βάζεις μυαλό. Το σωστό, αλλά και τέλειο φιλί είναι μεγάλη υπόθεση για αυτό λοιπόν, ήρθε η ώρα να σου δώσουμε μερικά tips για να πας τα φιλιά σου σε άλλο level και να τρελάνεις το crush σου.

Άσε τις ρομαντικές ταινίες του Netflix, ή μάλλον... πάρε και από εκεί ιδέες, why not. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι πρέπει να αποφύγεις λάθη που επαναλαμβάνονται συχνά. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνεις ας πούμε είναι ότι δε δίνεις στον εαυτό σου τον κατάλληλο χρόνο και χώρο. Τι θέλουμε να πούμε; Ένα σωστό φιλί πρέπει να έρθει την κατάλληλη στιγμή για αυτό λοιπόν μην πιέζεις καταστάσεις, άσε το συναίσθημα να σε πάει από μόνο του.

Το Νο1 λάθος που γίνεται συνέχεια στο φιλί είναι η... γλώσσα. Ναι, ναι καλά διάβασες. Όλα θέλουν μέτρο, το ίδιο και η γλώσσα στο φιλί. Συνήθως αυτό είναι ένα λάθος που γίνεται κυρίως από τα αγόρια, σύμφωνα μάλιστα με το Psychology Today το αντρικό σάλιο περιέχει τεστοστερόνη, άμεσα συνδεδεμένη με τη διέγερση. Υπάρχει η πεποίθηση λοιπόν ότι όσο περισσότερο σάλιο, τόσο μεγαλύτερη και η επιθυμία του συντρόφου για πιο παθιασμένα φιλιά. Ε λοιπόν μάθε από εμάς αυτό! Όχι! Το πιθανότερο είναι το crush σου να τραβηχτεί πίσω και να προσπαθεί μανιωδώς να σκουπίσει το πρόσωπο του. Ηθικό δίδαγμα: Δε θέλουμε τις υπερβολές.

Λάθος Νο2. Όταν αποφασίσεις να δώσεις ένα φιλί πρέπει να είσαι 100% εκεί. Σου έχει τύχει το αγόρι σου να σε φιλάει και να είναι «κολλημένος» στην ταινία που βλέπετε στο Netflix; Ή ακόμη χειρότερα, έχεις δώσει εσύ φιλί στέλνοντας μηνύματα ταυτόχρονα με την κολλητή; Συγνώμη αλλά αυτό είναι μέγα σφάλμα σου.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved