Πώς θα κρατήσεις τις φίλες που έκανες φέτος στην κατασκήνωση;

Γιατί οι φίλες είναι πολύ σημαντικές

Γιατί οι φίλες είναι πολύ σημαντικές

Έχουν περάσει μόνο μερικές εβδομάδες από εκείνη την ημέρα που οι γονείς σου σε άφησαν με το αυτοκίνητο έξω από την πόρτα της κατασκήνωσης και συνάντησες (ή γνώρισες) κάποιες από τις καλές σου φίλες. Θυμάσαι πόσο σου έλειπε το σπίτι σου τις πρώτες ημέρες που έφτασες; Τόσο και ακόμη περισσότερο σου λείπουν τώρα οι φίλες που έκανες αυτό το καλοκαίρι στην κατασκήνωση.

Ποιο είναι το καλύτερο γιατρικό για την περίπτωση σου; Μα φυσικά να κρατήσεις επαφή με τις αγαπημένες σου φίλες για όλο το υπόλοιπο της χρονιάς, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι που θα ξαναβρεθείτε. Γι’ αυτό βέβαια θα πρέπει να ευχαριστήσεις την τεχνολογία που μπορεί και γεφυρώνει τα χάσματα ανάμεσα σε διάφορες πόλεις ή ακόμη και χώρες. Ξέρουμε, μπορεί μία ολόκληρη χρονιά να σου μοιάζει με αιωνιότητα, όμως είμαστε σίγουρες πως θα τα καταφέρεις.

Το πως θα το δεις παρακάτω στους τρεις τρόπους που σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις για να μην χάσεις τις φίλες σου.

  • Στείλε ένα γράμμα
    Ναι, μπορεί να μοιάζει αρκετά παλιομοδίτικο, όμως το να στείλεις (ή να λάβεις) ένα γράμμα, μία κάρτα ή ένα δέμα, είναι μία απρόσμενα όμορφη έκπληξη. Αν μάλιστα στην κατασκήνωση ήσασταν τα αστέρια των καλλιτεχνικών, τότε η δουλειά αυτή σας ανήκει δικαιωματικά.
  • Δείτε μαζί τις αγαπημένες σας σειρές/show... εικονικά
    Δέθηκες με τις καλοκαιρινές σου φίλες, βλέποντας το Riverdale, το Stranger things ή ακούγοντας όλα τα άλμπουμ της Selena Gomez; Μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε και να μοιράζεστε τις ανησυχίες σας διαδικτυακά. Επιλέξτε τι θα δείτε ή τι θα ακούσετε και κάντε το ταυτόχρονα μιλώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις στα social media.
  • Tag-άρετε και κάντε συνεχώς like, η μία στα post της άλλης στα social media
    Εντάξει αυτό δεν χρειαζόταν να σου το αναφέρουμε λογικά, αφού είναι το πρώτο πράγμα που αρχίσατε να κάνετε, από τότε που φύγατε από την κατασκήνωση. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία πια το πως θα κρατήσετε επαφή, μιας και ξέρεις, πως η κατασκήνωση θα επιστρέψει σε περίπου 300 μέρες. Εσύ και οι κολλητές σου θα επανασυνδεθείτε και θα ουρλιάξετε από χαρά, θα τραγουδήσετε, θα χορέψετε και θα γελάσετε σα να μην υπάρχει αύριο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved