5 τρόποι για να πεις στην μητέρα σου ότι έχεις αγόρι

Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου

Αν υπάρχει κάτι πιο δύσκολο από το να πρέπει να πεις στους γονείς σου ότι έγραψες κάτω από τη βάση σε διαγώνισμα, είναι να τους αποκαλύψεις ότι… έχεις αγόρι. Ναι φίλη μου, μιας και είσαι ακόμα μαθήτρια και μένεις με τους γονείς σου, είναι υποχρέωσή σου να ενημερώσεις, ότι έχεις ξεκινήσει την… ερωτική σου ζωή, δειλά δειλά και προσεκτικά εύχομαι. Και μιας και οι γονείς σου πρέπει να ενημερωθούν, σου έχω 5 τρόπους για να το κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερα.

Προτίμησε την μητέρα σου

Ή τελοσπάντων αυτόν με τον οποίο είσαι ποιο δεμένη. Συνήθως ωστόσο τα κορίτσια στην εφηβεία είναι αρκετά δεμένα με την μητέρα τους γιατί αρχίζουν να τις συνδέουν περισσότερα πράγματα.

Διάλεξε την κατάλληλη ώρα

Μην το κάνεις μόλις έχει γυρίσει από τη δουλειά, ή σε φάση που είναι στρεσαρισμένη ή στενοχωρημένη με κάτι. Υπάρχει πιθανότητα να μην αντιδράσει καλά, και ίσως να μη φταίει η αποκάλυψή σου. Πλησίασέ την όταν είναι ήρεμη και χαλαρή.

Να είστε κάπου οι δυο σας

Με αυτόν τον τρόπο της δείχνεις πόσο σημαντική είναι η αποκάλυψη αυτή για σένα, και φυσικά πόσο σοβαρά παίρνεις την άποψή της.

Κάνε πρόβα

Διάλεξε προσεκτικά τα λόγια σου και κυρίως να μην είσαι απότομη και επιθετική. Μία πρόβα στον καθρέφτη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Σαφέστατα αν δεις ότι είναι αρνητική, μη χάσεις σε καμία περίπτωση την ψυχραιμία σου.

Εξήγησέ της…

Γιατί θέλεις να βγεις με το συγκεκριμένο αγόρι και περιέγραψέ της πόσο καλά περνάς μαζί του. Καλού κακού, δείξτης και καμία φωτογραφία, ώστε να δει με τα ίδια της τα μάτια ότι είναι κάποιος συμμαθητής σου και όχι… οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτεί μία μητέρα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved