Τα καλύτερα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου ανάλογα με το χρόνο της σχέσης

Δώρα για κάθε φάση της σχέση

Αν κάθε φορά που πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αρχίζεις να αναρωτιέσαι: «Τι δώρο πρέπει να πάρω;», «Πόσα χρήματα να ξοδέψω;», «Είμαστε μαζί αρκετό καιρό για να γιορτάσουμε αυτή την ημέρα;», μην ανησυχείς πια. Σου έχουμε όλα τα δώρα που μπορείς να κάνεις στο έτερον ήμισυ, ανάλογα με τον καιρό που βγαίνετε.

Κάτω από 3 μήνες
Αν βρίσκεσαι σε μία νέα σχέση που μπορεί ακόμα να βγαίνετε ραντεβού και να μην είστε 100% μαζί δημόσια, μάλλον δεν υπάρχει ακόμα κάποια πίεση να αγοράσετε κάτι ο ένας στον άλλο. Ωστόσο, αν νιώθεις ότι δεν γίνεται να περάσει έτσι η μέρα, μπορεί να αγοράσεις κάτι φαγώσιμο, όπως μία σοκολάτα, ή κάτι μικρό και συμβολικό.

3- 6 μήνες
Σε αυτό το στάδιο της σχέσης που φαίνεται ότι σου αρέσει τελικά αρκετά η παρέα του άλλου και προχωράει ο δεσμός σας, είναι η ώρα να πάρεις κάτι, αλλά όχι αναγκαστικά ακριβό. Ένα ενδιαφέρον βιβλίο ή μία δραστηριότητα που μπορείτε κάνετε μαζί είναι ιδανικά. Ή μπορείτε να πάτε στον κινηματογράφο ή και να βγείτε έξω για φαγητό.

6- 12 μήνες
Καλό είναι να πάρει ο ένας στον άλλο κάτι που μπορεί να θέλει πραγματικά. Ένα νέο άρωμα, ένα ρούχο που του αρέσει ή μία κορνίζα με μία φωτογραφία σας.

1 χρόνο +
Πιθανότατα θα έχετε πάρει πολλά δώρα ο ένας στον άλλο μέχρι τώρα και ψάχνεις για κάτι ξεχωριστό. Αυτό μπορεί να είναι ένα ταξίδι σε έναν προορισμό που αγαπά. Ή μπορείς να αγοράσεις και εκείνα τα αθλητικά/ φόρεμα που ήθελε εδώ και καιρό. Και αυτό γίνεται!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved