Απίστευτο! Aποκαλύφθηκε ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε το αυγό που έσπασε το ρεκόρ της Kylie Jenner

Ξέρουμε και τον λόγο για τον οποίο σπάει και είναι πολύ σημαντικός

Το περίφημο -πια- αυγό που κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ που κατείχε μία φωτογραφία της Kylie Jenner με τα περισσότερα likes έχει αποκτήσει εκατομμύρια fans σε όλον τον κόσμο που περιμένουν σε όλη την πορεία του να δουν τι θα συμβεί όταν αυτό σπάσει ολοκληρωτικά. Την Κυριακή, κατά τη διάρκεια του Super Bowl, προβλήθηκε μία διαφήμιση με πρωταγωνιστή το εν λόγω αυγό που έριξε λίγο φως στα μελλοντικά του σχέδια, ενώ τώρα έχουμε και το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω όλο αυτό το viral φαινόμενο.

Το σποτάκι δημιουργήθηκε για το Mental Health America και δείχνει το αυγό να αποκαλύπτει ότι ο λόγος που έχει αρχίσει να σπάει είναι η πίεση που δέχεται από τα social media και προτρέπει όποιον αντιμετωπίζει κάποιο σχετικό πρόβλημα να ζητήσει βοήθεια.



Όσο για τον εμπνευστή του, αυτός είναι ο 29χρονος Chris Godfrey, που δουλεύει για το creative agency The & Partnership στο Λονδίνο που ήθελε να δει αν «κάτι τόσο καθολικό και απλό όπως ένα αυγό» μπορούσε να σπάσει το τεράστιο ρεκόρ που τότε κατείχε η Kylie. Αναρωτιέσαι γιατί απ’όλα τα πράγματα που υπάρχουν επέλεξε ένα αυγό; Εκείνος δηλώνει στη New York Times:

«Ένα αυγό δεν έχει φύλο, φυλή ή θρησκεία. Ένα αυγό είναι ένα αυγό, είναι καθολικό»

Επειδή δεν είναι, όμως ένα οποιοδήποτε αυγό, έχει και όνομα: Eugene.

Αυτήν τη στιγμή, η αρχική φωτογραφία με το αυγό έχει συγκεντρώσει πάνω από 52 εκατομμύρια likes και ποιος ξέρει τι άλλο του επιφυλάσσει το μέλλον.

Διάβασε επίσης: Το αυγό που ξεπέρασε το ρεκόρ της Kylie Jenner αρχίζει να σπάει (κυριολεκτικά)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved