Το αυγό που ξεπέρασε το ρεκόρ της Kylie Jenner αρχίζει να σπάει (κυριολεκτικά)

Δες τι συμβαίνει στο viral αυγό

Στην αρχή του Ιανουαρίου, το Internet «έσπασε» όταν ένας λογαριασμός στο Instagram ανήρτησε μία φωτογραφία με ένα αυγό, με την οποία καλούσε τον κόσμο να κάνει like για να σπάσει το ρεκόρ που -μέχρι τότε- κατείχε μία φωτογραφία της Kylie Jenner (18 εκατομμύρια likes). Το εν λόγω εγχείρημα, αν και στην αρχή φαινόταν αστείο και κανείς δεν ήξερε αν θα υπήρχε συμμετοχή του κόσμου, όχι απλά πέτυχε τον στόχο του αλλά, αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, έχει πάνω από 51 εκατομμύρια likes.

https://www.instagram.com/p/BsOGulcndj-/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Αν πίστευες ότι αυτό θα τελείωνε κάπου εκεί, έχουμε να σου πούμε ότι, από τις 18 του Γενάρη, ο λογαριασμός @world_record_egg, που κρύβεται πίσω από όλο αυτό το viral φαινόμενο, άρχισε να ποστάρει φωτογραφίες με το αυγό να σπάει κάθε φορά όλο και περισσότερο. Αυτό που αποτελεί το κύριο ερώτημα, όμως, είναι το ποια είναι τα σχέδια των δημιουργών του για όταν αυτό σπάσει τελείως. Απλά θα πάψει να υπάρχει ή θα βρουν έναν τρόπο να συνεχίσουν το διαδικτυακό τρολάρισμα; Με τόση ευφάνταστη διάθεση, βέβαια, δυσκολευόμαστε να πιστέψουν ότι απλά θα κλείσουν το λογαριασμό, αλλά ποιος ξέρει;

Πολύ σύντομα, όπως όλα δείχνουν, θα πάρουμε την απάντηση στο ερώτημα, καθώς το ράγισμα του αυγού σιγά σιγά καλύπτει την επιφάνειά του. Μέχρι τότε, δες τις φωτογραφίες του αυγού στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Τα πιο instagrammable καφέ του κόσμου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved