Το setup & 2 ακόμη λεπτομέρειες θα σου χαρίσουν το gaming room των ονείρων σου

Φτιάξε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά το gaming room των ονείρων σου!

Είτε ασχολείσαι με το Minecraft, είτε με το Fortnite, είτε με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι αυτή τη στιγμή, σίγουρα χρειάζεσαι το ιδανικό gaming room, ώστε να μπεις για τα καλά στο κλίμα του video game σου. Άλλωστε, ως γνωστόν, οι σκληροπυρηνικοί παίκτες έχουν ανάγκη από μία άνετη θέση και έναν χώρο που θα τους εμπνέει, αποτελώντας το δικό τους «καταφύγιο» από την καθημερινότητα. Εσύ είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις σε 3 απλά βήματα το gaming room των ονείρων σου; Πάρε χαρτί και μολύβι και κράτα σημειώσεις.

Γυμναστική και παιχνίδι μαζί; Κι όμως γίνεται!

Πώς μπορώ να φτιάξω το gaming room των ονείρων μου;

Δημιούργησε το δικό σου gaming setup

Αυτό στο οποίο πρέπει να δώσεις βάση είναι, προφανώς, η τηλεόραση ή ο υπολογιστής, όπου θα παίξεις το video game σου. Για να προμηθευτείς, όμως, το κατάλληλο κάνε την έρευνά σου στο διαδίκτυο, διαβάζοντας σχόλια και κριτικές άλλων gamers, ώστε να προβείς στην ιδανικότερη, για εσένα, επιλογή. Δώσε έμφαση στο μέγεθος του δωματίου σου, την ηλεκτρική εγκατάσταση, τη σύνδεση στο Internet, τον φωτισμό του χώρου και ξεκίνα να οραματίζεσαι πώς θα ήθελες να είναι.

gamingroom1

Προμηθεύσου ένα άνετο κάθισμα

Το κάθισμα που θα επιλέξεις, θα αποτελέσει τον δικό σου, μοναδικό gaming θρόνο. Μια αναπαυτική καρέκλα θα σε κάνει να απολαύσεις ακόμα περισσότερο το παιχνίδι σου και τον χρόνο που θα αφιερώσεις σε αυτό. Άλλωστε, οι σύγχρονες gaming chairs εκτός από το εκπληκτικό τους design που θα αναβαθμίσει το δωμάτιο σου, θα «ανεβάσουν» το video gaming experience σε άλλο επίπεδο, λόγω των ενσωματωμένων ηχείων που διαθέτουν στο πλάι. Ωστόσο, σε περίπτωση που συνήθως παίζεις με τα αδέρφια σου ή καλείς τα φιλαράκια σου για να απολαύσετε μαζί αυτή την εμπειρία, είναι προτιμότερο να επιλέξεις έναν καναπέ και υπερσύγχρονα ακουστικά, που θα είναι πιο λειτουργικά και πρακτικά για τις συνήθειές σου.

Διακόσμησέ το!

Η διακόσμηση που θα διαλέξεις είναι ξεκάθαρα θέμα προσωπικού γούστου. Σε άλλους αρέσουν τα υπερφορτωμένα gaming rooms με extravagant φωτισμό και σε άλλους οι πιο minimal επιλογές, που κινούνται σε γήινους τόνους. Μια καλή ιδέα είναι να στολίσεις τους τοίχους σου με αγαπημένες αφίσες, θεματικά διακοσμητικά ή σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα που έχεις στη συλλογή σου.

Εν τέλει, το να δημιουργήσεις το δικό σου gaming room από το μηδέν δεν είναι και τόσο δύσκολο, όσο φανταζόσουν και περίμενες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αντλήσεις ιδέες από το διαδίκτυο, να κάνεις την έρευνά σου στα καταστήματα και να προμηθευτείς τα απαραίτητα gaming sets, που θα απογειώσουν την εμπειρία σου εύκολα, γρήγορα και απλά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved