Γυμναστική στο σπίτι: 2 YouTube trainers που πρέπει να ακολουθήσεις για άμεσα αποτελέσματα

Απόκτησε αυτοπεποίθηση και «χτίσε» υγιεινές συνήθειες από σήμερα κιόλας!

Πόσες φορές υποσχέθηκες στον εαυτό σου πως θα ξεκινήσεις γυμναστήριο, κάτι το οποίο αθέτησες και δεν πάτησες ποτέ το πόδι σου εκεί, είτε λόγω τεμπελιάς, είτε λόγω βεβαρυμένου καθημερινού προγράμματος; Έχεις σκεφτεί ποτέ να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι στην άνεση του σπιτιού σου; Τέρμα οι δικαιολογίες. Άρχισε από σήμερα κιόλας να ασκείσαι και παρατήρησε άμεσα αποτελέσματα με τη βοήθεια δύο πολύ αγαπημένων YouTube trainers που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου και τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις αυτό το εκπληκτικό fitness journey μαζί τους;

10 λεπτά αρκούν για να κάψεις θερμίδες - Δοκίμασε αυτές τις ασκήσεις (video)

Σου αποκαλύπτουμε τις καλύτερες YouTube trainers για γυμναστική στο σπίτι!

Lily Sabri

https://www.instagram.com/p/Chc1Gm2h6vt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το λαμπερό κορίτσι του fitness έχει σπουδάσει φυσικοθεραπεία, είναι Influencer, blogger και YouTuber, ενώ όπως αποκαλύπτει και η ίδια είχε πάντα εμμονή με τον αθλητισμό. Αυτήν τη στιγμή έχει αποκτήσει τη δική της εφαρμογή, την οποία μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου και η οποία ονομάζεται «Lean with Lily», διαθέτει το δικό της κανάλι στο Youtube με αμέτρητες προπονήσεις για όλο το σώμα και έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά superfoods, ένα όνειρο που είχε από μικρή. Ο απώτερος στόχος της, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, είναι να βοηθήσει το κοινό της να ανακτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση, να αλλάξει τρόπο ζωής, να αρχίσει να τρέφεται πιο υγιεινά και να αγαπήσει το σώμα της ανεξάρτητα από το μέγεθος, το χρώμα και το επίπεδο της φυσικής κατάστασης που έχει.



Madfit

https://www.instagram.com/p/CjQeHjauASM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Madfit (aka Maddie Lymburner), μεγαλωμένη στον Καναδά και πρώην χορεύτρια, «μετρά» πάνω από 6 εκατομμύρια subscribers στο κανάλι της στο YouTube, το οποίο και δημιούργησε το 2015, όπου δημοσίευε αποκλειστικά και μόνο vegan συνταγές μαγειρικής. Παρόλα αυτά, το 2018 ξεκίνησε να «ανεβάζει» workout videos, με αποκορύφωμα την περίοδο της πανδημίας του Covid-19, οπότε οι νέες της προπονήσεις έγιναν συνήθεια για το κοινό που την ακολουθούσε από ολόκληρο τον πλανήτη. Αξίζει να σημειωθεί, πως το 2020 η Google τη χαρακτήρισε ως την κορυφαία Καναδή YouTube Creator της χρονιάς.



Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές trainers που μπορείς να εμπιστευθείς, αφού τα YouTube Workouts από το 2019 και έπειτα βρίσκονται στο απόγειό τους. Μη διστάσεις να πειραματιστείς με διαφορετικών ειδών προπονήσεις και είδη γυμναστικής, ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα και στις ανάγκες που έχεις τη δεδομένη περίοδο της ζωής σου... και να θυμάσαι πως ο απώτερος στόχος σου πρέπει να είναι η βελτίωση των καθημερινών σου συνηθειών και η ένταξη της άσκησης στο εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4 εύκολοι τρόποι για να γυμναστείς εντελώς δωρεάν

Κάψε 300 θερμίδες σε 15 λεπτά (ναι, μπορείς χωρίς κόπο)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved