Netflix: Οι νέες προσθήκες του Οκτωβρίου για ατελείωτες ώρες binge-watching

Βρήκαμε τι θα κάνεις τα φθινοπωρινά βράδια που έρχονται!

Δεν θέλουμε να σου λέμε ψέματα. Tο φθινόπωρο κατέφθασε...και τι καλύτερο από το να περνάς τα επερχόμενα δροσερά βράδια στο σπίτι, με ένα μικρό (ή και μεγάλο) μπολ pop corn, χαζεύοντας με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σειρές και ταινίες στο Netflix; Επειδή, λοιπόν, γνωρίζουμε καλά πως είσαι λάτρης του binge-watching, ήρθε η ώρα να σου παρουσιάσουμε ορισμένα από τα νέα αριστουργήματα της αγαπημένης μας πλατφόρμας, τα οποία έρχονται οσονούπω στις οθόνες μας. Είσαι έτοιμη; Ξεκινάμε!

Η 5η σεζόν του Cobra Kai βγήκε αλλά το δίλημμα παραμένει: Robby ή Miguel;

Notre Dame

Κανένας από εμάς δεν θα ξεχάσει την εφιαλτική πυρκαγιά που ξέσπασε στην Παναγία των Παρισίων το 2019, η οποία συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη. Έτσι, το Netflix, εμπνευσμένο από αυτό το ιστορικό γεγονός, θα μας δώσει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη συγκεκριμένη σειρά, η οποία αποτελείται από μια σεζόν και είναι εμπνευσμένη από τις πραγματικές μαρτυρίες Γάλλων πυροσβεστών που ήταν παρόντες στον Καθεδρικό ναό εκείνη την ημέρα.


Απόλαυσε τη σειρά στις 19 Οκτωβρίου!

Αγία Οικογένεια

Μια ακόμα δραματική σειρά που, σίγουρα, θα κάνει “πάταγο” έρχεται στις οθόνες μας εντός του Οκτωβρίου και είμαστε βέβαιες πως θα μας καθηλώσει. Η Nairobi του “La casa de Papel” πρωταγωνιστεί σε αυτήν την ισπανική παραγωγή, το trailer της οποίας μπορείς να παρακολουθήσεις παρακάτω. Για να σου δώσουμε μια “γεύση”, όμως, αναφορικά με την υπόθεση, έχουμε να σου αποκαλύψουμε πως πρόκειται για μια οικογένεια, που αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή στη Μαδρίτη, κρατώντας επτασφράγιστο ένα σοκαριστικό μυστικό, το οποίο θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις των χαρακτήρων, με το παρελθόν να δημιουργεί έντονες προστριβές και νέα προβλήματα.


Παρακολούθησέ τη στις 14 Οκτωβρίου!

Από το μηδέν

Τι γίνεται όταν μια καλλιτέχνιδα ερωτεύεται έναν σεφ στην Ιταλία, γνωρίζοντας διαφορετικές κουλτούρες και ηπείρους; Ετοιμάσου να ζήσεις μαζί με τους πρωταγωνιστές ένα αξέχαστο ταξίδι αγάπης, πάθους, δύναμης και ελπίδας, εμπνευσμένο από το πασίγνωστο best seller και τα απομνημονεύματα των New York Times.


Οι ρομαντικές ψυχές να παραμείνουν συντονισμένες στις 21 Οκτωβρίου στο Netflix!

Ο Οκτώβριος φαίνεται πως θα είναι συναρπαστικός και σίγουρα “πασπαλισμένος” με γερές δόσεις δράσης, αγωνίας, δράματος, περιπέτειας και έρωτα. Νέες παραγωγές, που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη και θα σου κρατήσουν συντροφιά τις φθινοπωρινές νύχτες που έρχονται θα σε συνεπάρουν σε ένα κινηματογραφικό, και όχι μόνο, ταξίδι που θα τα έχει όλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχεις νιώσει ποτέ ότι δεν ανήκεις; Η Ακαδημία Nevermore της Wednesday Addams δέχεται αιτήσεις

Όχι άλλη αναζήτηση - Οι καλύτερες teen σειρές που μπορείς να αρχίσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved