2 Instagram accounts που θα σε κάνουν να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο το σώμα σου

«Αγκάλιασε» τις «ατέλειές» σου με τη βοήθεια των social media.

Ως γνωστόν, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν συμβάλλει στο να μας φέρνουν πιο κοντά και να αποκαλύπτουν φλέγοντα κοινωνικά, και όχι μόνο, θέματα της εποχής μας. Παρόλα αυτά, πόσες φορές έχεις «τσακώσει» τον εαυτό σου να αισθάνεται ανασφάλεια όχι μόνο με την καθημερινότητα που βιώνει, αλλά και με το σώμα του; Εκατοντάδες ρετουσαρισμένες φωτογραφίες, εντυπωσιακά τοπία, πανάκριβες κατοικίες και χλιδάτες ζωές συνθέτουν το καθημερινό μας Instagram feed. Έτσι, λοιπόν, εμείς πηγαίνοντας κόντρα στα «σημεία» των καιρών σου προτείνουμε 2 μοναδικούς λογαριασμούς που χρειάζεται να ακολουθήσεις ASAP, για να νιώσεις ακόμα πιο σίγουρη με τον εαυτό σου ανακτώντας στο λεπτό τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Ξεκινάμε;

Το απίστευτο «μυστικό» για να ξεφορτωθείς περιττά κιλά και ακμή

Danae Mercer

https://www.instagram.com/reel/CcIr8m7KYzm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια γυναίκα που πραγματικά είναι άξια θαυμασμού. Απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Cambridge, πρώην αρχισυντάκτρια του Women’s Health και νυν freelancer δημοσιογράφος με βαρύγδουπες συνεργασίες στο ενεργητικό της, έχει καταφέρει όχι μόνο να αποκτήσει κοινό από ολόκληρο τον πλανήτη αποτελούμενο από 2,4 εκατομμύρια ακολούθους, αλλά και να “χαράξει” τον δρόμο προς την απόλυτη απενοχοποίηση του γυναικείου σώματος, έπειτα από τον “αγώνα“ της ενάντια στις διατροφικές διαταραχές. Υπερήφανη για την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες της η Danae δεν είναι μόνο ένα σύγχρονο role model, αλλά και το κορίτσι της διπλανής πόρτας που σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε για κολλήτη μας.

Alex Light

https://www.instagram.com/p/CFISdx8Bh-Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έπειτα από την προσωπική της “μάχη” με τις διατροφικές διαταραχές η Alex Light όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά μετέτρεψε το beauty και fashion blog της σε έναν ασφαλή, διαδικτυακό χώρο, με απώτερο στόχο να ενθαρρύνει τις γυναίκες να πιστέψουν στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους, αλλά και να “αγαπήσουν” το σώμα τους με κάθε δυνατό τρόπο. Με “ανοιχτό” μυαλό και πιστή στις αξίες της, να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως είναι κατά της δίαιτας, η Alex θα σου δώσει δύναμη να προχωρήσεις μπροστά, αποδεχόμενη αυτό που πραγματικά είσαι.



Κλείνοντας, θα θέλαμε να σου υπενθυμίσουμε για ακόμα μια φορά τη μοναδικότητα της ύπαρξής σου. Μην ξεχνάς πως οι φιλτραρισμένες φωτογραφίες δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, οπότε προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από αυτές. Αγάπησε το σώμα σου, εμπνεύσου από τα παραπάνω δυναμικά και αμιγώς γυναικεία Instagram accounts που σου προτείναμε και καμάρωσε τον εαυτό σου να εξελίσσεται μέρα με τη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξενυχτάς; Πρόσεχε γιατί μπορεί να πάρεις κιλά

Ούτε γυμναστήριο, ούτε τρέξιμο – 7 τρόποι να γίνεις fit χωρίς να «λιώσεις» στον ιδρώτα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved