Πώς να καταλάβεις αν κάποιος σε μπλόκαρε στο Whatsapp

Γίνε Whatsapp expert με 3 απλές κινήσεις!

Η ευρέως γνωστή και πλέον αγαπημένη μας εφαρμογή, το Whatsapp, μας δίνει τη δυνατότητα να παραμένουμε σε επαφή με οικεία, και μη, πρόσωπα που κατοικούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Παρόλα αυτά, η σίγαση μηνυμάτων, η απενεργοποίησή τους, αλλά και η “σιωπηρή” απόχωρηση από οικογενειακές και φιλικές ομαδικές συνομιλίες είναι μόνο ορισμένοι τρόποι για να διακόψεις διακριτικά την επικοινωνία με τις “τοξικές” επαφές του κινητού σου. Ωστόσο, το καίριο ερώτημα είναι πώς μπορείς να καταλάβεις, εάν κάποιος σε μπλόκαρε στο δημοφιλές app;

Η άγνωστη δυνατότητα του Instagram θέλει να σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου

Ποιο είναι το status του χρήστη;

Το Business Insider σε συμβουλεύει να ελέγξεις πρώτα από όλα, αν μπορείς να δεις πότε ο συνομιλητής σου μπήκε στην εφαρμογή για τελευταία φορά. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν είναι ορατό, τότε είναι πολύ πιθανό είτε να σε μπλόκαρε, είτε απλώς να απενεργοποίησε το status του για όλες του τις επαφές, αφού το Whatsapp δίνει στους χρήστες τη συγεκριμένη δυνατότητα.

WHATSAPP2

Κάλεσε ή πρόσθεσέ τον σε μια ομαδική συνομιλία

Από την άλλη πλευρά, το LifeWire προτείνει να προσπαθήσεις να καλέσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να το προσθέσεις σε μια ομαδική συνομιλία. Παρά ταύτα, αν δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις κανένα εκ των δύο, αυτό σημαίνει ότι είτε σε έχει μπλοκάρει, είτε απλώς επέλεξε μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής να μην προστίθεται σε νέες ομαδικές συνομιλίες.

Οι λεπτομέρεις κάνουν τη διαφορά

...Και κάτι τέτοιο είναι αληθές! Προσπάθησε να δώσεις σημασία σε εκείνα τα μικρά, αλλά σημαντικά σημάδια, που ενδεχομένως να σου φαίνονται ανούσιες λεπτομέρειες, όμως σίγουρα κάνουν τη διαφορά. Έτσι, αν δεν μπορείς να δεις την ενημερωμένη και αλλαγμένη φωτογραφία προφίλ του χρήστη ή αν του στέλνεις μηνύματα και αντί για δύο checkmarks, εμφανίζεται μόνο το ένα εξ αυτών, τότε αυτές οι ενδείξεις χρειάζεται να σε θορυβήσουν.

Εν τέλει, οι ιθύνοντες του Whatsapp έχουν επισημάνει πως η αβεβαιότητα που αισθάνεσαι, αναφορικά με το αν σε έχει μπλοκάρει κάποιος στην εφαρμογή είναι σκόπιμη, ώστε να προστατευθεί πλήρως το απόρρητο όλων των εγγεγραμμένων μελών. Εμείς σου συνιστούμε να συνδέσεις τα “κομμάτια” αυτού του διαδικτυακού παζλ μεταξύ τους, ώστε να εξάγεις ένα, όσο το δυνατόν πιο, βέβαιο συμπέρασμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το LiveIn και το Locket Widget είναι οι δύο νέες εφαρμογές που θα σε κάνουν να κολλήσεις

Μιλάτε στο Tinder αλλά δεν έχει social media; Πώς θα σιγουρευτείς ότι είναι αυτός που λέει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved