Όχι άλλη αναζήτηση - Οι καλύτερες teen σειρές που μπορείς να αρχίσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο

Επειδή είναι κουραστικό να βλέπεις όλα τα τρέιλερ μέχρι να καταλήξεις, σου φτιάξαμε μία λίστα με τις πιο ωραίες σειρές.

Επιτέλους, ήρθε το σαββατοκύριακο. Ώρα να αφήσεις πίσω σου κάθε υποχρέωση της καθημερινότητας, όλα τα κουραστικά βρίσκονται στο πρόγραμμά σου σε κάθε επίπεδο.

Το ΣΚ, ωστόσο, έχει άλλη χάρη. Κατευθείαν νιώθεις λίγο καλύτερα που δε θα βάλεις ξυπνητήρι την επόμενη μέρα και μπορείς να φωνάξεις την παρέα σου σπίτι, να ετοιμάσετε ή να παραγγείλετε κάτι και να δείτε μία σειρά για να περάσετε ωραία και μετά να έχετε να σχολιάζετε.

Με τόσες σειρές που υπάρχουν διαθέσιμες στις πλατφόρμες, όμως, το να ψάξεις να βρεις τι θέλεις να δεις γίνεται κουραστικό. Πολύ κουραστικό. Είναι αυτό που μετά από 30 τρέιλερ και πρόμο, απλά έχεις χάσει κάθε ενδιαφέρον και προτιμάς να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό από το να δεις το οτιδήποτε.

Angry Birds Popcorn GIF - Angry Birds Popcorn Eating GIFs

Γι’ αυτό, είμαστε εμείς εδώ.

Στη συνέχεια, θα βρεις μία λίστα με τις σειρές στις πιο διάσημες διαδικτυακές πλατφόρμες, για να μην μπεις στη διαδικασία του browsing και να πατήσεις απλά play.

Ποια σειρά να δεις το σαββατοκύριακο

What If…? (Disney Plus)

Αν είσαι φαν της Marvel, θα ενθουσιαστείς με αυτήν τη σειρά που σου δείχνει σε animated μορφή εναλλακτικά σύμπαντα για τους αγαπημένους σου ήρωες. Με κάποια επεισόδια θα συμφωνήσεις, με κάποια θα διαφωνήσεις. Προειδοποιούμε.

Never Have I Ever (Netflix)

Μία πρωταγωνίστρια που θέλει τον ωραίο του σχολείου καταλήγει σε ένα «μπρος-πίσω» μεταξύ του να είναι φίλη του ή κοπέλα του. Όλα ξεκινάνε όταν εκείνη τού προτείνει να έχει την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία μαζί του, εκείνος συμφωνεί αλλά τα πράγματα μπλέκονται όταν αρχίζει να τον γνωρίζει καλύτερα.

Pretty Little Liars: Original Sin (HBO Max)

Ακόμα και να μην έχεις δει το Pretty Little Liars (σ.σ. το οποίο επίσης θα σου αρέσει), το Original Sin είναι και πάλι μέσα στο μυστήριο. Μία ομάδα έφηβων κοριτσιών αρχίζει να λαμβάνει τρομακτικά μηνύματα από μία άγνωστη αποστολέα που αυτοαποκαλείται «A», η οποία ξέρει πολλά περισσότερα από όσα μπορούν να φανταστούν.

Life by Ella (Apple TV Plus)

Η ιστορία μίας μαθήτριας που παθαίνει καρκίνο και μετά τις χημειοθεραπείες προσπαθεί να επανενταχθεί στη σχολική ζωή και να κάνει ό,τι κάνει κάθε έφηβο είναι μία ιστορία ενδυνάμωσης που θα σε κάνει να συγκινηθείς.

Outer Banks (Netflix)

Ο μπαμπάς του John B εξαφανίζεται όχι, όμως, πριν αφήσει στον γιο του έναν χάρτη. Ο τελευταίος παίρνει τους φίλους του μαζί και ξεκινάνε ένα ταξίδι χαμένου θησαυρού στο Outer Banks της North Carolina.

Diary of a Future President (Disney Plus)

Ένα νέο κορίτσι με ρίζες από την Κούβα και την Αμερική αρχίζει ένα ταξίδι για να γίνει η επόμενη πρωθυπουργός των Ηνωμένων Πολιτειών.

The Society (Netflix)

Μία ομάδα παιδιών πηγαίνει σε μία σχολική εκδρομή και, όταν ξυπνάει, βρίσκεται σε μία ρέπλικα της πόλης τους. Όλα είναι ίδια οπτικά, με τη διαφορά ότι δεν υπάρχουν ενήλικες και καμία διέξοδος και τώρα προσπαθούν να επιβιώσουν δημιουργώντας τη δική τους κοινωνία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved