Ούτε πολλά posts, ούτε stories - 4 tips για να εκτοξεύσεις τους followers στα social media

Μπορείς κι εσύ να γίνεις influencer, αρκεί να ακολουθήσεις αυτές τις συμβουλές.

Ίσως ονειρεύεσαι επίπεδα επιτυχίας σαν τη Dua Lipa ή ίσως απλά θέλεις να μοιραστείς το ταλέντο σου με το τραγούδι ή τον χορό με ένα πιο ευρύ κοινό. Ανεξάρτητα από τους στόχους σου, κάθε viral λογαριασμός στα social media ξεκινά από κάπου. Αν ψάχνεις για ένα εγχειρίδιο οδηγιών για το πώς να ξεκινήσεις, έχεις έρθει στο σωστό μέρος!

Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις πώς να γίνεις influencer από το μηδέν και να αυξήσεις τους ακόλουθούς σου στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πώς να προσθέσεις μουσική στα Instagram reels για να γίνει πιο fun η ανάρτησή σου

Παρακάτω θα βρεις τις 5 πιο αξιόπιστες και χρήσιμες συμβουλές για να καταφέρεις να αυξήσεις τους followers σου στα social media, ώστε να μπορέσεις κι εσύ να γίνεις μία influencer!


#1. Να είσαι συνεπής όσον αφορά στις δημοσιεύσεις σου

Εάν θέλεις να αυξήσεις γρήγορα τους followers σου στα social media, προσπάθησε να κάνεις δημοσιεύσεις τουλάχιστον μία φορά την ημέρα ώστε το περιεχόμενό σου να εμφανίζεται σε ένα ευρύ κοινό. Κάτι ακόμη που πρέπει να κάνεις είναι να διασφαλίσεις ότι το περιεχόμενο που δημοσιεύεις έχει δυνατότητα αποθήκευσης και κοινής χρήσης (ιδίως όταν πρόκειται για TikTok).

#2. Να είσαι αυθεντική και μην παραλείπεις τα stories

Το πιο σημαντικό μέρος της αύξησης των followers είναι η αυθεντικότητα. Οι άνθρωποι που έλκονται από τη φύση τους προς την ενέργειά σου θα καταλήξουν να είναι πιστοί fans σου, επομένως είναι εξαιρετικά σημαντικό να παρουσιάζεις τον πραγματικό σου εαυτό. Μην κάνεις υπερβολικό editing στις αναρτήσεις σου, άσε τα περίεργα φίλτρα και ανέβαζε συχνά stories ώστε να κρατάς τους followers σου ενημερωμένους σχετικά με το τι κάνεις σε πραγματικό χρόνο. Αυτό θα διατηρήσει το ενδιαφέρον τους για την καθημερινότητά σου αμείωτο.


#3. Να απαντάς σε DM και σχόλια ώστε να έχεις αλληλεπίδραση με τους followers σου

Το να εκτιμάς τους ανθρώπους που σε ακολουθούν είναι πολύ σημαντικό. Η δημιουργία μιας «κοινότητας» ανάμεσα σε εσένα και τους ακόλουθούς σου στο Instagram, στο TikTok, στο Pinterest ή στο Twitter ξεκινά με την αλληλεπίδραση με το κοινό σε DM και σχόλια. Αυτό θα τους δείξει ότι είσαι ένα φιλικό και αληθινό άτομο, και ότι δεν είσαι αγενής, σνομπ και απρόσωπη.

#4. Συνεργάσου με influencers που έχουν παρόμοιο κοινό με εσένα

Θέλεις να ξεκινήσεις ένα blog για τη μόδα; Συνδέσου με άλλες fashion bloggers και ανεβάστε η μία τις αναρτήσεις της άλλης. Δηγμοσιεύεις συνταγές στο TikTok; Δοκίμασε τη συνταγή άλλου δημιουργού και πρόσθεσέ τον με tag στο βίντεό σου. Η συνεργασία με άλλους influencers είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να αυξήσεις το κοινό σου και να αποκτήσεις followers που λατρεύουν το περιεχόμενό σου. Άσε που με αυτό τον τρόπο μπορεί να αποκτήσεις νέους φίλους από το πουθενά!

Cover photo: @dualipa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η άγνωστη δυνατότητα του Instagram θέλει να σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου

3 τρόποι να μάθεις ASAP ποιος σε έκανε unfollow στο Instagram

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved