Σχολείο στο Missouri επανέφερε το πιο βάναυσο μέτρο και εμείς απλά απορούμε

Ορισμένες φορές ο κόσμος μας δείχνει να πηγαίνει πίσω αντί να εξελίσσεται προς το καλύτερο.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έχει ξεκινήσει και εκατομμύρια μαθητές σε ολόκληρο τον κόσμο αρχίζουν σιγά-σιγά να προετοιμάζονται για την επιστροφή στα θρανία. Μια θλιβερή είδηση κάνει εδώ και λίγα 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου και ειλικρινά απορούμε πώς είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο εν έτει 2022.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Washington Post, μια σχολική περιφέρεια του Μissouri αποφάσισε να επαναφέρει τη βάναυση και αναχρονιστική πολιτική της σωματικής τιμωρίας, επιτρέποντας στους εκπαιδευτικούς να «πειθαρχούν» τους μαθητές με βέργα για πρώτη φορά εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες.

Η επαναφορά του πιο βάναυσου μέτρου στη σχολική ζωή

Η σχολική επιτροπή της σχολικής περιφέρειας Cassville του Μissouri έθεσε σε εφαρμογή τον Ιούνιο τη χρήση σωματικής βίας ως μέθοδο για τη διόρθωση της συμπεριφοράς των μαθητών. Σύμφωνα με τον επιθεωρητή του Cassville, Μerlyn Johnson, το πειθαρχικό μέτρο θα περιλαμβάνει χτύπημα των γλουτών με βέργα και σκοπό έχει να κατευνάσει τις ανησυχίες των γονέων ότι τα σχολεία της περιοχής δεν προσφέρουν αρκετά ενδιάμεσα πειθαρχικά μέτρα πριν από την αποβολή.

«Τα παράπονα που έχουμε ακούσει από ορισμένους από τους γονείς μας είναι ότι δεν θέλουν να αποβληθούν τα παιδιά τους. Θέλουν άλλη επιλογή. Και έτσι, αυτή ήταν απλώς μια άλλη επιλογή που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο», ανέφερε ο Johnson.

sxoleio19

Ισχυριζόμενος ότι οι γονείς είχαν κάνει λόγο για σωματική τιμωρία στο παρελθόν, ο Johnson πρόσθεσε ότι οι εκπαιδευτικοί θα χρησιμοποιούν τις ξύλινες βέργες ως «έσχατη λύση» και ότι η τιμωρία θα επιβάλλεται μόνο από τους διευθυντές παρουσία μάρτυρα.

Οι δάσκαλοι και οι διευθυντές πρέπει επίσης να υποβάλλουν εκθέσεις που διευκρινίζουν το σκεπτικό τους για τη χρήση της τιμωρίας. Οι γονείς ενημερώθηκαν για τη νέα αυτή πολιτική κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συζήτησης αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με τη The Guardian, όσοι γονείς επιτρέπουν τα παιδιά τους να δέχονται αυτού του είδους τιμωρία, μπορούν να υπογράψουν ένα έντυπο συμμετοχής που παρέχεται από το γραφείο του σχολείου.

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε τη σωματική τιμωρία συνταγματική το 1977 και παραμένει νόμιμη σε 19 πολιτείες, συμπεριλαμβανομένου του Μissouri, με πάνω από 160.000 μαθητές να υπόκεινται σε σωματική τιμωρία τον χρόνο. Ωστόσο, η στάση του Δικαστηρίου έρχεται σε αντίθεση με την άποψη του ΟΗΕ, που θεωρεί την πρακτική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

New season, new love: 7 χόμπι που μπορείς να ξεκινήσεις στο σπίτι από σήμερα κιόλας

Πηγή κεντρικής: pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα memes για την ταινία Barbie θα σε κάνουν να κλάψεις από τα γέλια

Το challenge «Teenage Dirtbag» επέστρεψε δυναμικά στο TikTok - Ακόμα να το τολμήσεις;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved