Τα memes για την ταινία Barbie θα σε κάνουν να κλάψεις από τα γέλια

Η πολυαναμενόμενη ταινία έχει αγαπηθεί ήδη από τους fans, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει εικόνες απείρου κάλλους.

Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι η επερχόμενη ταινία της Barbie θα έχει πρωταγωνιστές την Margot Robbie και τον Ryan Gosling, «πετάξαμε από χαρά». Τα γυρίσματα συνεχίζονται στο Venice Beach και οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια κάνουν κυριολεκτικά τον γύρο του διαδικτύου.

Οι διάσημοι ηθοποιοί ερμηνεύουν φορώντας ροζ neon ρούχα και οι θαυμαστές τους έχουν δημιουργήσει τα πιο αστεία memes, εμπνευσμένοι από τα συγκεκριμένα looks.

Τα memes για την ταινία Barbie θα σου φτιάξουν την ημέρα

barbie4

Τι σημαίνει το «POV» που εμφανίζεται συνέχεια στο for you σου στο TikTok

barbie11

Το Twitter γέμισε χιουμοριστικά posts που διακωμωδούν την ταινία.

barbie13

H Margot Robbie είναι η νέα Barbie

Η 31χρονη ηθοποιός άλλαξε αισθητά τα μαλλιά της για χάρη του ρόλο και μοιάζει πολύ εμφανισιακά στη διάσημη κούκλα. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την τελική εικόνα της από τα γυρίσματα το αποδεικνύουν περίτρανα.

https://www.instagram.com/p/Cc52kuQJjoW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι ξέρουμε μέχρι τώρα για την ταινία

Η ταινία θα επικεντρώνεται σε μια κούκλα που ζει στη Barbieland, η οποία αναγκάζεται να φύγει λόγω των λεγόμενων ατελειών της - ξεκινώντας μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο και ανακαλύπτοντας στην πορεία ότι η τελειότητα μπορεί να βρεθεί πραγματικά μόνο μέσα της.

«Με κάτι σαν την Barbie, οι άνθρωποι κατευθείαν έχουν μία ιδέα τύπου ‘Α, η Margot παίζει την Barbie. Ξέρω τι είναι αυτό’, αλλά ο στόχος μας είναι το ‘ό,τι και να πιστεύεις, πρόκειται να σου δώσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό – αυτό που δεν ήξερες ότι θέλεις’», ανέφερε η πρωταγωνίστρια, Margot Robbie στο The Hollywood Reporter. Η ταινία της Barbie αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου του 2023. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Will Ferrell, America Ferrera, Simu Liu, Ncuti Gatwa και Issa Rae.

Πηγή κεντρικής: queen.connection



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γίνε μια σύγχρονη Barbie υιοθετώντας το Barbiecore trend - 10 φούξια items για σένα

New season, new love: 7 χόμπι που μπορείς να ξεκινήσεις στο σπίτι από σήμερα κιόλας

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα καλύτερα memes.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved