Το challenge «Teenage Dirtbag» επέστρεψε δυναμικά στο TikTok - Ακόμα να το τολμήσεις;

Πολλοί celebrities έχουν πει «ναι» σε αυτό το challenge, που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους χρήστες του TikTok!

Το μεγάλο trend του Tiktok «Teenage Dirtbag Challenge» έκανε την εμφάνισή του το περσινό καλοκαίρι προκαλώνας φρενίτιδα στους λάτρεις της εφαρμογής, ενώ στο challenge... υπέκυψε και το συγκρότημα που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία αυτού του trend.

Αυτή η τάση ενθαρρύνει τους χρήστες να μοιραστούν εφηβικές φωτογραφίες τους οι οποίες τις περισσότερες φορές μόνο κολακευτικές δεν είναι, ενώ από πίσω ακούγεται το τραγούδι του συγκροτήματος Wheatus, «Teenage Dirtbag», που κυκλοφόρησε το 2000.

Τι σημαίνει το «POV» που εμφανίζεται συνέχεια στο for you σου στο TikTok

Αν και είχε γίνει αρκετά μεγάλο trend τον περασμένο χρόνο, αυτή τη φορά έχει κάνει δυναμικό comeback και φαίνεται να έχει τραβήξει την προσοχή περισσότερων διασημοτήτων εκτός Tiktok, οι οποίοι μοιράζονται αυτό το challenge και στο Instagram αλλά και στο Twitter.

Η Paris Hilton, η Tara Reid, η Demi Lovato και η Victoria Beckham είναι μόνο μερικοί από τους stars που έχουν πει «ναι» στο challenge.

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το «Teenage Dirtbag Challenge»

Περισσότερα από 20 χρόνια, από τότε δηλαδή που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το τραγούδι των Wheatus, το διαδίκτυο χρησιμοποιεί την τάση «Teenage Dirtbag» ως ευκαιρία για μια αναδρομή στο παρελθόν.

Όταν πρωτοεμφανίστηκε η τάση πέρυσι, οι χρήστες άδραξαν την ευκαιρία να επιδείξουν τα looks από την εφηβική τους ηλικία, όπως τότε που οι emo ήταν της μόδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η άγνωστη δυνατότητα του Instagram θέλει να σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου

Το #GridChallege κάνει χαμό στο TikTok και θα σε εμπνεύσει να φτιάξεις το πιο όμορφο κολάζ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved