Γυμνάσου μέσα στο δωμάτιό σου σε 8 λεπτά και χωρίς όργανα

Μία διάσημη influencer έφτιαξε ένα πρόγραμμα ειδικά για εσένα

Όταν πηγαίνεις στο σχολείο, ο χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος με μαθήματα, φροντιστήρια και όλα τα συναφή. Το ξέρουμε, γι΄αυτό και δεν ήρθαμε σήμερα να σου πούμε κάτι παράλογο. Το θέμα της γυμναστικής πρέπει να κατέχει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου κι αυτό γιατί πέρα από το αισθητικό κομμάτι ενός πιο καλλίγραμμου σώματος, έχει να σου δώσει πολλά οφέλη στον οργανισμό σου, μερικά από τα οποία μπορεί να μην τα βλέπεις αυτήν τη στιγμή αλλά σίγουρα θα τα εκτιμήσεις στο μέλλον.

Αυτά που μπορείς, όμως, να αντιληφθείς, ακόμη και τώρα, είναι η βελτίωση της διάθεσης και του δέρματός σου, λιγότερο άγχος, καλύτερος ύπνος και μεγαλύτερη δύναμη των μυών. Όχι κι άσχημα, δε συμφωνείς;

H Joanna Soh, η διάσημη influencer με σχεδόν ενάμιση εκατομμύριο subscribers στο λογαριασμό της στο Youtube, έφτιαξε ένα βίντεο γυμναστικής, ειδικά για teens που δεν έχουν πολύ χρόνο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρειάζεται μόλις 8 λεπτά και μπορείς να το κάνεις όποτε σε βολεύει, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις όργανα. Καλό, βέβαια, είναι να υπάρχει ένα στρώμα για να αποφευχθούν τραυματισμοί και περιττή δυσφορία.

Δες το βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις, εάν είσαι αρχάρια στη γυμναστική

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved