Οι 5 top ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να φορέσεις το μπικίνι σου με περισσότερη αυτοπεποίθηση

Οι καλύτερες ασκήσεις για να αποκτήσεις τους κοιλιακούς των ονείρων σου.

Το βασικότερο μυστικό για να αποκτήσεις κοιλιακούς είναι η συνέπεια. Αλλά για να γίνουμε πιο συγκεκριμένες, το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθείς θα πρέπει να στοχεύει σε όλες τις μυϊκές ομάδες της κοιλιάς σου.

Και επειδή ποτέ δεν είναι αργά να αποκτήσεις την κοιλιά των ονείρων σου (και ας βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του καλοκαιριού), υπάρχουν ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να δεις γρήγορα αποτελέσματα και να βγεις στην παραλία με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

dusan jovic Q6F HUuRCOk unsplash 1

Ξεκίνα κι εσύ την πεζοπορία αν θες ν' αποκτήσεις τις αναλογίες της Kaia Gerber

Οι 5 πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για κοιλιακούς

#1. Bicycles

Ξάπλωσε ανάσκελα σε ένα στρώμα και βάλε τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι σου. Στη συνέχεια φέρε τα πόδια σου στην κοιλιά, με τα γόνατα πάνω από τους γοφούς και τις κνήμες παράλληλα με το πάτωμα. Κρατώντας το κεφάλι με τις παλάμες σου, ξεκίνα να φέρνεις ένα ένα πόδι εναλλάξ προς το αντίθετο χέρι.

#2. Captain’s chair

Πρόκειται για ένα μηχάνημα που υπάρχει σε όλα σχεδόν τα γυμναστήριο. Βάζεις τα χέρια σου στις λαβές που έχει δεξιά και αριστερά σου και την ώρα που τα πόδια σου κρέμονται, τα σηκώνεις προς την κοιλιά σου και επαναφέρεις. 15 επαναλήψεις των τριών σετ αρκούν.

#3. Ροκανίσματα σε μπάλα γυμναστικής

Ξάπλωσε ανάσκελα πάνω από μια μεγάλη μπάλα γυμναστικής μέχρι οι μηροί και ο κορμός σου να είναι παράλληλα με το πάτωμα, με τα πόδια να ακουμπούν στο έδαφος. Σταύρωσε τα χέρια σου πάνω από το στήθος σου και φέρε το πηγούνι προς το στήθος σου. Σήκωσε τον κορμό σου από την μπάλα όχι περισσότερο από 45 μοίρες και κάνε 15 επαναλήψεις των 3 σετ.



#4. Ανύψωση ποδιών

Ξάπλωσε ανάσκελα στο στρώμα γυμναστικής, βάλε τα χέρα σου πίσω από το εφάλι και στη συνέχεια τέντωσε τα πόδια σου ευθεία προς τα πάνω. Ο λαιμός και οι ωμοπλάτες δεν θα πρέπει να ακουμπούν στο πάτωμα και φρόντισε να κρατάς το πηγούνι σου μακριά από το στήθος σε κάθε ανύψωση.

#5. Reverse crunch

Ξάπλωσε ανάσκελα στο στρώμα γυμναστικής, βάλε τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι και στη συνέχεια άπλωσε τα πόδια σου ευθεία προς τα πάνω. Σήκωσε τους γοφούς σου μερικά εκατοστά από το πάτωμα, ασκώντας πίεση στους κάτω κοιλιακούς σου. Κάνε 15 επαναλήψεις των 3 σετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Summer is here - 5 τρόποι να διασκεδάσεις αλλά και να φροντίσεις τον εαυτό σου το καλοκαίρι

Αν είσαι τεμπέλα με τη γυμναστική το πρόγραμμα της Kylie Jenner θα σου φανεί παιχνιδάκι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved