Το κορίτσι - θαύμα της ενόργανης είναι μόλις 21 ετών και το πρόγραμμα που εκτέλεσε μας άφησε άφωνους

Το βίντεο με το πρόγραμμα που εκτέλεσε θα σε αφήσει άφωνη

Η Katelyn Ohashi είναι η 21χρονη αθλήτρια που ασχολείται με καλλιτεχνική γυμναστική δαπέδου και που, στα μέσα του Ιανουαρίου, έκανε όλον τον κόσμο να παραμιλάει στο άκουσμά της. Ο λόγος; Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Youtube, όπου η ταλαντούχα κοπέλα εκτέλεσε μία ρουτίνα, φτιαγμένη κατευθείαν για το Χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο εντυπωσιακό βίντεο του UCLA (Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια) όπου φοιτά, θα τη δεις να κάνει εκπληκτικές φιγούρες, τούμπες, χορευτικές κινήσεις, στροφές, κι ο,τι άλλο μπορείς και δεν μπορείς να φανταστείς, διατηρώντας καθόλη τη διάρκεια το μεταδοτικό της χαμόγελο. Η ρουτίνα εκτελέστηκε τόσο άψογα που την αντάμειψε με το απόλυτο 10άρι!

Η εκπληκτική Ohashi, στο παρελθόν, είχε ασχοληθεί με το συγκεκριμένο κομμάτι σε πρωταθλητισμό, νικώντας, μάλιστα, το 2013, τη μελλοντική -τότε- Χρυσή Ολυμπιονίκη Simone Biles. Όμως, διάφοροι τραυματισμοί που υπέστη την ανάγκασαν να εγκαταλείψει το άθλημα σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.

«Ήταν σχεδόν σαν να μου έφυγε ένα βάρος από πάνω μου, αλλά την ίδια στιγμή συνειδητοποίησα ότι ήταν το μόνο πράγμα που ήξερα πώς να κάνω. Το στέρησαν από μένα την ίδια στιγμή», είπε η Ohashi, όπως αναφέρει η New York Post.

Ευτυχώς, το βίντεο μάς δείχνει ότι σήμερα η ταλαντούχα αθλήτρια μπορεί και πάλι να εκτελεί μοναδικά προγράμματα του απόλυτου 10 και η ανανεωμένη της χαρά δεν μπορεί να κρυφτεί.



Διάβασε επίσης: 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να προσέξεις το εαυτό σου πιο πολύ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved