Το να είσαι «Pick me girl» σήμερα είναι trend! Και μας αρέσει πολύ

Μάθε τι ακριβώς σημαίνει ο όρος που έχει γίνει viral στο TikTok.

Το μεγαλύτερο trick του TikTok είναι η ικανότητά του να βάζει ετικέτες και να δημιουργεί virals μέσα από πράγματα και συνήθειες που υπάρχουν παντού γύρω μας. Για παράδειγμα, το να κάνεις βόλτα γύρω από το τετράγωνο του σπιτιού σου, έχει κατονομαστεί πλέον σε «hot girl walk». Το να θέτεις όρια λέγεται πλέον «villain era». Μια άλλη viral ετικέτα που κυκλοφορεί τον τελευταίο χρόνο στο TikTok είναι το «pick me girl», το οποίο στην ουσία σημαίνει ότι είσαι διαφορετική, δεν είσαι σαν όλα τα άλλα κορίτσια.

Από πού προήλθε ο όρος «pick me»

Ο όρος «pick me» ξεκίνησε να διαδίδεται το 2021, όταν το hashtag #Pickme συγκέντρωσε 3,3 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok και το #pickmegirl 1,6 δισεκατομμύρια προβολές. Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που ακούς αυτή τη φράση αλλά αν έχεις δει ταινίες της Amanda Bynes όπως το «She’s The Man», το «Sydney White» και το «What A Girl Wants». τότε αυτό δεν πρέπει να είναι κάτι καινούργιο για εσένα. Οι ρόλοι που υποδύθηκε η Bynes ήταν τα κλασικά «cool girls» που απεχθάνονταν τα lip gloss και τα sundresses, ενώ ταίριαζαν περισσότερο με αγόρια. Προτιμούσαν να παίζουν ποδόσφαιρο παρά να βάφουν τα νύχια τους.

Το «Charity» φίλτρο είναι η νέα τάση του TikTok - Πώς να το χρησιμοποιήσεις

Η @trippiereed λέει ότι η ίδια η διατύπωση εξηγεί τον ορισμό του όρου: «Το pick me person είναι ένα άτομο που συμπεριφέρεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ώστε να επιλέγεται από κάποιον έναντι κάποιου άλλου».

Ο όρος «pick me» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Twitter το 2016 με το hashtag #TweetLikeAPickMe, το οποίο περιλάμβανε χρήστες που κορόιδευαν ένα συγκεκριμένο είδος κοριτσιών «pick me». Πλέον, εν έτει 2022, η έννοια του όρου ξεπερνάει το να μισείς το κραγιόν, να σου αρέσουν τα αθλήματα ή να κάνεις skateboard. Συχνά, το Διαδίκτυο αποδίδει τον τίτλο σε άτομα που αντιτίθενται στις κοινωνικές ή πολιτικές απόψεις τους, μια έννοια που η χρήστης του TikTok @mosesbabyyy έχει συζητήσει στη σελίδα της.

Ο όρος περιλαμβάνει πλέον τόσες πολλές διαφορετικές έννοιες, που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στο TikTok. Όπως λέει η @trippiereed: «Υπάρχουν επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, δεν μπορείς να πεις ότι ο καθένας που αντιδρά σε κάτι τους κάνει να επιλέξουν και εμένα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς να προσθέσεις Gif στο TikTok για να «ζωντανέψεις» το FYP σου

Το TikTok hack για να βγάλεις τα διάφανα λαστιχάκια από τα μαλλιά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved