Πανελλήνιες 2022: Ακόμα κι αν δεν πέτυχες τον στόχο σου έχεις πολλούς λόγους για να χαμογελάς

Πίστεψέ με η ζωή σου τώρα ξεκινά.

Λίγες μόνο ώρες έμειναν μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών Πανελληνίων και η αγωνία χιλιάδων μαθητών έχει «χτυπήσει κόκκινο». Κακά τα ψέματα, ξέρω καλά πόσο δύσκολο είναι να διώξεις το άγχος και το στρες όμως θέλω να σου πω μέσα από την καρδιά μου πως δεν αξίζει να το βάλεις κάτω ό,τι κι αν γίνει. Είτε έγραψες καλά, είτε όχι, έκανες την προσπάθειά σου κι αυτό είναι το πιο σημαντικό απ'όλα.

Πολλές φορές στη ζωή μας τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμέναμε, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν θα γίνουν άλλα καλύτερα και πιο θετικά. Αν λοιπόν διαπιστώσεις ότι οι βαθμοί σου δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου, έχεις ακόμη πολλούς λόγους για να χαμογελάσεις. Ναι, το γράφω και το εννοώ απόλυτα.

https://www.instagram.com/p/CeVaACgIr7U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καλοκαίρι στην πόλη: 5 γειτονιές της Αθήνας που ακόμα δεν έχεις ανακαλύψει

Δεν έγραψες καλά στις Πανελλήνιες; 3 λόγοι για να μην τα παρατήσεις

1) Οι βαθμοί δεν καθορίζουν την αξία σου. Είσαι ακόμη πολύ μικρή και έχεις χιλιάδες πράγματα να μάθεις. Οι ευκαιρίες είναι εκεί έξω γι'αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφασίσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Έχεις πάντα τη δυνατότητα να γραφτείς σε ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο ώστε να σπουδάσεις το αντικείμενο της αρεσκείας σου.

2) Η ζωή είναι μπροστά σου και πίστεψέ με είναι απρόβλεπτη. Δεν έχεις ιδέα που μπορεί να βρεθείς σε λίγο καιρό και πόσα μπορείς να καταφέρεις στο άμεσο μέλλον.

3) Απόλαυσε το καλοκαίρι σου, ξεκουράσου και γέμισε μπαταρίες για το φθινόπωρο. Με τον ερχομό της νέας σεζόν αποφάσισε εάν θα ξαναδώσεις πανελλήνιες εξετάσεις ή θα στραφείς στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Καλό καλοκαίρι και μην ξεχνάς πως η ζωή....είναι όμορφη!! :)



Πηγή κεντρικής: emilisindliev

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα περάσει κι αυτός ο καύσωνας - Πώς θα την παλέψεις αν δεν έχεις air condition στο δωμάτιό σου

Πόσο συχνά πρέπει να πλένεις το jean παντελόνι σου για να μη χάσει τη φόρμα του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved