3 τρόποι να μάθεις ASAP ποιος σε έκανε unfollow στο Instagram

Θέλεις να βλέπεις ποιος σε κάνει unfollow στο Instagram; Σου έχω 3 τρόπους για να το μαθαίνεις σε χρόνο dt! 

3 τρόποι να μάθεις ASAP ποιος σε έκανε unfollow στο Instagram

Το Instagram, το οποίο ανήκει στη Meta (πρώην Facebook), έχει ορισμένες βασικές λειτουργίες απορρήτου που είναι κοινές στις περισσότερες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Για παράδειγμα, όταν ακολουθείς κάποιον στο Instagram, η εφαρμογή ειδοποιεί τον χρήστη ότι το έκανες (ή του στέλνει το αίτημα αν ο λογαριασμός είναι ιδιωτικός), αλλά δεν σε ειδοποιεί όταν παύει να…σε ακολουθεί.

Αν και δεν είναι γενικά δυνατό να γνωρίζεις πότε κάποιος σε έχει κάνει unfollow τη στιγμή που γίνεται, είναι δυνατό να γνωρίζεις εάν δεν σε ακολουθεί πλέον. Ακολουθούν 3 τρόποι για να το πετύχεις.

Το «Charity» φίλτρο είναι η νέα τάση του TikTok - Πώς να το χρησιμοποιήσεις

Έλεγξε τη λίστα των ακολούθων σου

Η πρώτη μέθοδος είναι να ελέγξεις τη λίστα των ακολούθων σου, αναζητώντας τον λογαριασμό του άλλου χρήστη.

1.Δες το προφίλ σου στο Instagram πατώντας στην εικόνα του προφίλ σου κάτω δεξιά στην οθόνη.

2.Πάτησε «Ακόλουθοι».

3.Αναζήτησε το όνομα του χρήστη χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης ή ψάξε στη λίστα εάν δεν είσαι σίγουρη για το όνομά του. Εάν εμφανιστούν, εξακολουθούν να σε ακολουθούν. Εάν δεν μπορείς να εντοπίσεις έναν χρήστη σε αυτήν τη λίστα, δεν σε ακολουθεί.

Αναζήτησε τον εαυτό σου στην καρτέλα «Ακολουθούν» του χρήστη

Γρήγορο Tip: Εάν δεν μπορείς να βρεις τον λογαριασμό ενός χρήστη, μπορεί να σε έχει αποκλείσει ή ο λογαριασμός του να έχει διαγραφεί. Αξίζει επίσης να ελέγξεις ξανά την ορθογραφία του ονόματος χρήστη του.

@ang_teaches How I gained over 9K followers on Instagram in the past two months! Sharing my post effective tip for organic growth on Instagram, comment for pt 2! #instagramgrowth #instagramtips #howtogrowontiktok #howtogrowoninsta #growth #growthinstagram #microinfluencer #socialmediamanager #newteacher #teacherinfluencer ♬ original sound - Angteaches

Χρησιμοποίησε μια εφαρμογή για να βλέπεις τα unfollow

Οι εφαρμογές (unfollow), μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιοριστεί ποιος σε έχει ξε- ακολουθήσει, αλλά συνήθως περιέχουν διαφημίσεις και δεν λειτουργούν πάντα. Συνήθως μπορείς να δεις ποιος δεν σε ακολουθεί μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής.

Μερικές εφαρμογές που μπορείς να δοκιμάσεις:

Για iOS:

1.Κατέβασε το FollowMeter.

2.Συνδέσου στην εφαρμογή με το όνομα χρήστη σου στο Instagram.

3.Επίλεξε «Unfollowers» για να δεις ποιος σε έκανε πρόσφατα unfollow.

@wtfisfashion SAVE FOR LATER? #aesthetic #aestheticpictures #aestheticig #ig #instagram #aestheticinstagram #instaposts ♬ original sound - Tristen?

Σημείωση: Η επιλογή «Unfollowers» λειτουργεί μόνο για λογαριασμούς που δεν σε ακολούθησαν αφού κατεβάσεις και συνδεθείς στην εφαρμογή. Εναλλακτικά, μπορείς να πατήσεις «Δεν σας ακολουθεί», για να δεις μια λίστα με τους χρήστες που ακολουθείς αλλά δεν σε ακολουθούν αυτήν τη στιγμή.

Για Android:

1.Download Followers & Unfollowers

2.Συνδέσου στην εφαρμογή με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σου στο Instagram.

3.Πάτησε το μενού τριών γραμμών στην επάνω αριστερή γωνία.

4.Επίλεξε Unfollowers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσύ είσαι «that girl»; Το trend που έχει γίνει viral στο TikTok

DIY: Πώς θα φτιάξεις σύνθεση με φωτογραφίες για να ομορφύνεις τον τοίχο του δωματίου σου