Squid Game: Ποιος μένει και ποιος φεύγει τη 2η σεζόν

To «Squid Game» επιστρέφει με 2η σεζόν! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις. 

Πιθανότατα έχεις ήδη ακούσει για το Squid Game. Λέω για το νοτιοκορεάτικο δράμα του Netflix που έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο από την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 17 Σεπτεμβρίου 2021. Σε μόλις λίγες μέρες, το Squid Game έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες παγκοσμίως συγκεντρώνοντας έναν άνευ προηγουμένου αριθμό προβολών και κυριαρχώντας σε όλα, τα social media, από τη συζήτηση στο Twitter έως τα FYP του TikTok.

Το Squid Game δεν είναι το πρώτο, dark, K-drama του Netflix. Ωστόσο, υπάρχει κάτι σχετικά με το «φαινόμενο» Squid Game που απλά δεν μπορεί να παραληφθεί.

Euphoria: Πότε ξεκινά η 3η σεζόν, spoilers, πλοκή και όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Η σειρά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα του Netflix

Σύμφωνα με τον The Guardian, το Squid Game είναι η πρώτη κορεατική παραγωγή που βρίσκεται στην κορυφή του Netflix στις ΗΠΑ, αλλά αυτό δεν είναι καν το πιο εντυπωσιακό κομμάτι. Σύμφωνα με το Deadline, ο συν-διευθύνων σύμβουλος του Netflix και ο διευθύνων σύμβουλος περιεχομένου, Ted Sarandos, αποκάλυψε πρόσφατα ότι το K-drama θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο show ολων των εποχών στο Netflix, εάν η τηλεθέαση του συνεχίσει το αρχικό του μοτίβο.



Έτσι, εάν πρόκειται να παρακολουθήσεις ή πεθαίνεις να μάθεις περισσότερα για τη 2η σεζόν του Squid Game, σου έχω όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την σεζόν που…έρχεται!

Τι είναι το Squid Game

Σε περίπτωση που δεν έχεις παρακολουθήσει ακόμα, το Squid Game πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων, οι περισσότεροι από τους οποίους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να ανταγωνιστούν σε μια σειρά παιχνιδιών για να κερδίσουν χρήματα που θα τους επιτρέψουν να πληρώσουν χρέη και να ζουν ελεύθερα. Ο νικητής μπορεί να φύγει με ένα έπαθλο 45,6 δισεκατομμυρίων ₩ (ή περίπου 38 εκατομμύρια δολάρια). Αλλά υπάρχει ένα θέμα: τα παιχνίδια γίνονται θανατηφόρα στον απομακρυσμένο, ιδιωτικό νησί όπου μεταφέρονται οι παίκτες.

https://www.instagram.com/tv/CezTmKOALps/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έτσι, για να συνοψίσουμε, το Squid Game είναι μια σειρά επιβίωσης σε στυλ μάχης royale που, αντί για υπερβολικά περίπλοκους λαβύρινθους ή μαθήματα, εστιάζει στα παραδοσιακά κορεατικά παιδικά παιχνίδια.

Πόσα επεισόδια έχει το Squid Game;

Σε αντίθεση με τα περισσότερα K-dramas, τα οποία συνήθως αποτελούνται από 16 επεισόδια, η σεζόν 1 του Squid Game έχει 9 επεισόδια, τα περισσότερα με χρονική διάρκεια λίγο λιγότερο από μία ώρα το καθένα.

Ποιο είναι το Cast του Squid Game

Το Squid Game επικεντρώνεται κυρίως στην ιστορία του Seong Gi-hun (γνωστός και ως συμμετέχων αρ. 456), τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος Νοτιοκορεάτης ηθοποιός Lee Jung-jae. Πρωταγωνιστούν επίσης η Park Hae-soo ως Cho Sang-woo (αρ. 218), το μοντέλο που έγινε ηθοποιός HoYeon Jung ως η Βορειοκορεάτισσα αποστάτης Kang Sae-byeok (αρ. 067), ο Anupam Tripathi ως Abdul Ali (αρ. 199), ο Oh Yeong-su ως Oh Il-nam (αρ. 001) και Wi Ha-joon ως αστυνομικός Hwang Jun-ho. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης guest εμφανίσεις από δημοφιλείς ηθοποιούς όπως τους Gong Yoo και Lee Byung-hun.

Θα υπάρξει 2η σεζόν του Squid Game;

Ναι! Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της σειράς, Hwang Dong-hyuk επιβεβαίωσε ότι η 2η σεζόν και την Κυριακή, 12 Ιουνίου, κι εμείς την είδαμε και ουρλιάζουμε.

Γενικά, τα K-dramas δεν έχουν περισσότερες από μία σεζόν. Όπως αναφέρθηκε, συνήθως διαρκούν από 12 έως 24 επεισόδια, με τα 16 να είναι τα πιο συνηθισμένα. Τα περισσότερα K-dramas ολοκληρώνουν την ιστορία όμορφα μετά από αυτό. Ωστόσο, οι παραγωγές του Netflix είναι διαφορετικές και το Squid Game άφησε την 1η σεζόν να τελειώνει και να αφήνει πολλά… κένα.

Ποιος θα παίξει στη 2η σεζόν του Squid Game;

Εδώ τα πράγματα χαλάνε λίγο, οπότε αν δεν έχεις ολοκληρώσει ακόμα την 1η σεζόν του Squid Game, σταμάτησε να διαβάζεις τώρα. Εντάξει, τώρα που είμαστε μόνο εμείς, αυτοί που τελειώσαμε τη σειρά και οι λάτρεις των spoiler, ας ασχοληθούμε.



Κρίνοντας από το πώς τελείωσε η 1η σεζόν, είναι πολύ εύκολο να υποθέσουμε ποιος δεν θα συμμετείχε στο καστ της 2ης σεζόν, λαμβάνοντας υπόψη, ξέρεις, τις πραγματικές απώλειες… Αν και οι αναδρομές δεν φεύγουν ποτέ από το προσκήνιο, το Netflix επιβεβαίωσε ότι ο Lee Jung-jae θα έπαιζε ξανά τον ρόλο του ως Gi-hun. Επιπλέον, ένα συνοδευτικό σημείωμα επιβεβαίωσε ότι οι θεατές θα γνωρίσουν τον Cheol-su, τον φίλο του Young-hee.

Εμείς ανυπομονούμε για το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν, το οποίο - σύμφωνα με εκτιμήσεις- πριν το 2023 δεν πρόκειται να ξεκινήσει! Εσύ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BLACKPINK: Η αποκάλυψη για την πίεση λόγω δουλειάς και τα συναισθήματά τους στη σκηνή

Το snack που τρώει η Millie Bobby Brown στα γυρίσματα του «Stranger Things»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved