Εσύ είσαι «that girl»; Το trend που έχει γίνει viral στο TikTok

Η αισθητική που κρύβεται πίσω από τη viral τάση του TikTok, «that girl»!

«Αυτό το κορίτσι» ξυπνά και διαλογίζεται σε ένα χαλάκι γιόγκα στραμμένο προς τον ήλιο. Αυτό το κορίτσι, στρώνει το κρεβάτι του, αναμειγνύει ένα smoothie με λάχανο και matcha για να πιει με το τοστ με αβοκάντο και στο ημερολόγιό της σημειώνει το πρόγραμμα της ημέρας. Αυτό το κορίτσι είναι η queen, βλέπει τη ρομαντικής πλευρά σε αυτή τη ζωή.

«Αυτό το κορίτσι», φυσικά, δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο κορίτσι, αλλά ένα πρότυπο κοριτσιού που ακολουθεί έναν τρόπο ζωής με γνώμονα την ευεξία κι έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα στο TikTok από τον Απρίλιο του 2021. Τα βίντεο με το hashtag #thatgirl έχουν σχεδόν 800 εκατομμύρια προβολές. Πολλά από αυτά σε ενθαρρύνουν να γίνεις «that girl» κάνοντας παραγωγικά πράγματα στη ζωή σου ή πολυήμερα ταξίδια για την επίτευξη ενός στόχου!

Πώς θα κάνεις aesthetic TikTok videos για να δώσεις στον λογαριασμό σου το vibe που θες

Η τάση «that girl» έχει κάνει χαμό στο TikTok!

Η τάση του that girl έχει κάνει χαμό και στην κοινότητα του YouTube, με πολλές Youtubers να δοκιμάζουν το trend ή να ανεβάζουν vlogs δείχνοντας την καθημερινή τους ρουτίνα!

Το κοινό λέει ότι η τάση «that girl» αντηχεί σε όλα τα social media, καθώς είναι ένας εύκολος τρόπος για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Πιο συγκεκριμένα, είναι μια αποτύπωση τού πώς θα φαινόταν αν αφοσιωνόσουν σε μια πρωινή ρουτίνα, έτρωγες υγιεινά και ήσουν συνεπής καθημερινά στη skincare routine σου! Με λίγα λόγια, δείχνει έναν σωστό τρόπο ζωής που όλες θα θέλαμε να έχουμε.

Το trend που παρουσιάζει την «ιδανική» ζωή για κάθε κοπέλα

Τα βίντεο «That girl» ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μοτίβο: ώρα αφύπνισης (κατά προτίμηση νωρίς), προετοιμασία πρωινού (κατά προτίμηση κάτι φυτικής προέλευσης) και προγραμματισμένη προπόνηση ή ημερολόγιο για την ημέρα (κατά προτίμηση με το ηλιοβασίλεμα σε φόντο). Αυτό είναι πραγματικά το μόνο που χρειάζεται για να γίνεις «αυτό το κορίτσι», με την προϋπόθεση ότι τεκμηριώνεις το όλο θέμα για το TikTok ή το YouTube.


Η Hollie, μια 18χρονη lifestyle YouTuber,που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο, πιστεύει ότι η τάση είναι «να βρίσκεις χαρά μέσα στις μικρές στιγμές, καθιερώνοντας παράλληλα καθημερινές συνήθειες και ρουτίνες που σου επιτρέπουν να είσαι υγιής ψυχικά, σωματικά και πνευματικά». Στα τέλη Μαΐου, έφτιαξε ένα βίντεο με το «that girl», για να αποβάλει από το στρες που βρισκόταν μετά την περίοδο των εξετάσεων.

2 Youtubers μοιράζονται τη γνώμη τους για το απόλυτο trend του TikTok!

Η Hollie είχε αναφέρει: «Πιστεύω ότι αν εστιάσεις στα συναισθήματα που αποκομίζεις από την παρακολούθηση αυτής της τάσης και στο πώς η ενασχόληση με αυτές τις συνήθειες μπορεί να βελτιώσει τη συνολική ζωή σου, τότε μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο και να αποτελέσει για εσένα κίνητρο όλο αυτό».

Μια άλλη κοπέλα, λάτρης του TikTok και του YouTube, έχει επισημάνει την τάση αναφέροντας ότι έτσι μπορεί να μοιάζει η ευεξία στην πράξη. «Όποτε αναζητάς βίντεο #thatgirl στο TikTok, θα βρεις ένα συγκεκριμένο μοτίβο», λέει η Blanche, μια lifestyle YouTuber που ζει στο Τορόντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DIY: Το mirror hack του TikTok για να φτιάξεις τον πιο stylish καθρέφτη στο δωμάτιό σου

Night luxe: Η «ακριβή» aesthetic τάση του TikTok που έγινε viral

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved