Μία 14χρονη βρήκε τον τρόπο να κάνει video chat με τον σκύλο της

Η απίστευτη εφεύρεση μίας teen genius

Δεν έχει σημασία πόσων χρονών είσαι, όταν η έμπνευση σού χτυπάει την πόρτα. Δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που έφηβοι κάτω των 18 ετών με τις ιδέες τους έχουν καταφέρει όχι απλά να πετύχουν αλλά μερικοί να γίνουν μέχρι και εκατομμυριούχοι από το πόσο έχουν «αγκαλιαστεί» από τον κόσμο.

Σε αυτούς τους teen επιχειρηματίες με τις εμπνευσμένες ιδέες συγκαταλέγεται και η Brooke Martin, που, το 2014, στα 14 της χρόνια, συμμετείχε με την εφεύρεσή της σε διαγωνισμό επιχειρηματιών – και κέρδισε! Το «iCPooch», όπως ονόμασε το δημιούργημά της, είναι μία συσκευή που δίνει αυτόματα λιχουδιές στο σκύλο, παρέχοντας, παράλληλα, τη δυνατότητα να γίνεται video chat, μέσω Android, Apple ή Kindle. Συνδέει, επίσης, αυτόματα τις δύο πλευρές μεταξύ τους, ώστε να μη χρειάζεται να κάνει κάτι ο σκύλος.

Το GeekWire Summit του 2014, στο οποίο παρουσίασε την ιδέα της, εντυπωσιάστηκε, δίνοντάς της το βραβείο και βήμα στη ραδιοφωνική εκπομπή του ίδιου του GeekWire. Δυστυχώς, όμως, παρά τη βράβευσή της, η εφεύρεση δεν είχε την επιτυχία που θα ήθελε, αφού, όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται στο site «λόγω απρόβλεπτων συγκυριών η iCPooch τερμάτισε όλες της τις δραστηριότητες».




Διάβασε επίσης: Teen Tips: 5 μυστικά για να κάνεις ένα πετυχημένο #10YearChallenge

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved