Ονειρεύεσαι συχνά ότι χάνεσαι; Μάθε τι σημαίνει

Βλέπεις ξανά και ξανά το ίδιο όνειρο; Εσένα, χαμένη σε έναν δρόμο ή πόλη; Μάθε τι σημαίνει αυτό.

Εάν έχεις ονειρευτεί ποτέ ότι χάνεσαι, τότε ξέρεις ότι μπορεί να είναι οριακά κάτι το… εφιαλτικό. Είτε είσαι χαμένη στο δάσος, είτε δεν μπορείς να βρεις τον δρόμο σου σε μια πόλη, είτε κάνεις κύκλους στο ίδιο μονοπάτι ξανά και ξανά σε ένα παράξενο ονειρικό τοπίο, είναι όλα αρκετά για να σε κάνουν να αναρωτηθείς τι μπορεί να σημαίνουν όλ’ αυτά στο όνειρό σου!

Πολλές φορές, αυτό που βιώνεις ενώ κοιμάσαι δεν έχει πολύ νόημα, έχουν αναφέρει ψυχολόγοι. Μερικά όνειρα είναι το αποτέλεσμα αυτού που ονομάζεται «υπόλειμμα ημέρας», δηλαδή αναμνήσεις γεγονότων από την ημέρα, που εξακολουθεί να επεξεργάζεται ο εγκέφαλος.

Πώς θα κάνεις aesthetic TikTok videos για να δώσεις στον λογαριασμό σου το vibe που θες

Βλέπεις συνέχεια όνειρα στα οποία… νιώθεις χαμένη; Μάθε τι σημαίνουν

https://www.instagram.com/p/CShUQboFGTC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τέτοιου είδους όνειρα έχουν να σου δώσουν ένα μήνυμα, π.χ. ότι έρχεται μια σύγκρουση ή πρόκληση για σένα.

Ας δούμε, όμως, πιο αναλυτικά τη σημασία αυτών των ονείρων.

1.Νιώθεις «χαμένη» στη ζωή

Ας ξεκινήσουμε με το πιο προφανές νόημα! Εάν ονειρεύεσαι ότι χάνεσαι (ίσως δεν μπορείς να βρεις τον δρόμο σου ενώ οδηγείς ή ψάχνεις έναν χάρτη), θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι αισθάνεσαι κάπως χαμένη στη ζωή σου και έχεις κατά κάποιο τρόπο αποπροσανατολιστεί.

mina marlena

Το να μην μπορείς να βρεις τον δρόμο για το σπίτι σου, μπορεί επίσης να υποδηλώνει απώλεια ασφάλειας σε κάποιον τομέα της ζωής σου ή αίσθημα υπερέντασης (το να είσαι χαμένη είναι αγχωτικό, τελικά)!

2.Ψάχνεις να βρεις κάτι

Τώρα, ας υποθέσουμε ότι το όνειρό σου επικεντρώθηκε στην αναζήτηση ενός συγκεκριμένου προορισμού. Για παράδειγμα, ίσως ακολουθούσες έναν χάρτη αλλά δεν βρήκες ποτέ αυτό που αναζητούσες. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι ψάχνεις για κάτι στη ζωή σου, αλλά νιώθεις ότι…δεν μπορείς να το βρεις! Μπορεί επίσης να μεταφέρει το αίσθημα μοναξιάς που ίσως νιώθεις.

3.Βιώνεις μια μεγάλη αλλαγή

Αν ονειρευτείς ότι περνάς μέσα από ένα παράξενο ονειρικό τοπίο ή ότι περιστρέφεσαι χωρίς κατεύθυνση σε μια παράξενη πόλη, πιθανότατα συμβολίζει ότι αισθάνεσαι εκτός του στοιχείου σου ή ότι αισθάνεσαι άβολα σε μια νέα κατάσταση. Όπως θα μπορούσες πιθανώς να μαντέψεις, αυτό το είδος ονείρου είναι πολύ πιο πιθανό να καταλάβει τον εγκέφαλό σου στον ύπνο όταν περνάς κάποιες αβέβαιες ή καινούργιες στιγμές και καταστάσεις στη ζωή σου.

https://www.instagram.com/p/CSNYOQyhWna/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4.Ακολουθείς το ίδιο μοτίβο συνέχεια στη ζωή σου

Αν ονειρεύεσαι ότι κάνεις κύκλους ή επαναλαμβάνεις το ίδιο μονοπάτι, θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι στην πραγματικότητα επαναλαμβάνεις ένα παρόμοιο μοτίβο στη ζωή σου και δεν έχεις βρει ακόμη «τον σωστό τρόπο». Εάν συνεχίσεις να έχεις αυτό το είδος ονείρων, είναι πιθανό να μην είσαι σίγουρη για το τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου ή ποιο επαγγελματικό μονοπάτι να ακολουθήσεις, με τον ίδιο τρόπο που δεν ξέρεις ποιον δρόμο να ακολουθήσεις στο όνειρό σου!

mina marlena1

5.Νιώθεις κολλημένη σε μια σχέση

Το να ονειρεύεσαι ότι «χάνεσαι», μπορεί επίσης να σημαίνει ότι αισθάνεσαι κολλημένη σε μια σχέση ή ότι δεν είσαι σίγουρη για το πώς να ξεφύγεις ή να προχωρήσεις. Εάν το όνειρο είναι πολύ ζωντανό ή το έχεις δει περισσότερες από μία φορές, σκέψου…τι μπορεί να προσπαθεί να σου πει.

https://www.instagram.com/p/Cd8tvQRo7TM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

6.«Ζύγισε» τις επιλογές σου

Να θυμάσαι, δεν έχει να κάνει τόσο με το πού ή γιατί χάνεσαι στο όνειρο, αλλά το πώς αισθάνεσαι για αυτό. Για παράδειγμα, εάν χαθείς σε έναν λαβύρινθο και στο όνειρό σου αισθάνεσαι φόβο, μπορεί να επεξεργάζεσαι εγκεφαλικά, κάποιο άγχος και σύγχυση σχετικά με το πώς να προχωρήσεις σε μια κατάσταση στη ζωή σου.

Αλλά αν βρίσκεσαι στον ίδιο λαβύρινθο και νιώθεις ένα κάπως πιο ουδέτερο συναίσθημα, τότε μπορεί ακόμα να επεξεργάζεσαι κάποιες επιλογές για το μέλλον σου, αλλά το άγχος δεν είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί!

Φυσικά, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει ενιαία ερμηνεία για κάθε τύπο ονείρου. Δώσε προσοχή και στη δική σου ερμηνεία του ονείρου! Ό,τι σημαίνει για σένα, είναι πιο σημαντικό από την ερμηνεία κάποιου άλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 quotes που θα σε εμπνεύσουν και θα σε ενθαρρύνουν αν δίνεις εξετάσεις στο σχολείο

Πώς να προσθέσεις Gif στο TikTok για να «ζωντανέψεις» το FYP σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved